Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fierbe câțiva căței de usturoi în lapte și bea decoctul: Remediul miraculos care te scapă de o mulțime de probleme. Bunicile noastre știau secretul
WhatsApp
Un adevărat miracol se întâmplă în organism dacă fierbi câțiva căței de usturoi în lapte și bei decoctul.
Fierbe câțiva căței de usturoi în lapte și bea decoctul: Remediul miraculos care te scapă de o mulțime de probleme. Bunicile noastre știau secretul

Laptele și usturoiul, luate separat, sunt produse foarte utile. Cu toate acestea, puțini oameni știu că dacă sunt combinate cele două alimente au proprietăți de multe ori mai bune. În ce boli ar trebui să beți lapte cu usturoi și cât de des?

Fierbe câțiva căței de usturoi în lapte și bea decoctul

 

În ce afecțiuni este recomandat să beți acest remediu?
 

Împotriva paraziților intestinali
 
Fitoncidele și uleiurile esențiale din usturoi au un efect negativ asupra paraziților din interiorul organismului. Iată câteva rețete care vă vor ajuta să eliminați viermii din organism.

Se iau 5 căței de usturoi și se amestecă în 250 ml de lapte până se formează o pastă. Se fierbe la foc mic timp de 15 minute. După aceea, lăsați decoctul să se infuzeze și sunteți gata să îl consumați. Luați acest remediu timp de o săptămână, de 5-6 ori pe zi, înainte de mese. 

Puteți folosi și suc de usturoi. Veți avea nevoie de 10-15 picături într-o lingură de lapte cald. Trebuie administrat strict înainte de mese. 

 

Pentru tuse
 
Usturoiul este foarte des recomandat pentru a fi folosit în caz de durere în gât, gripă, răceală etc. Și pentru un motiv întemeiat! La urma urmei, are un efect bactericid excelent. Iar laptele cald, la rândul său, ameliorează iritarea gâtului. 

Se toacă 5 căței de usturoi, 2 cepe și se adaugă într-o oală cu lapte. Se fierbe până când conținutul se topește complet, apoi se pasează în lapte și se adaugă 2 linguri de miere, potrivit agryz-rt.ru. Luați acest remediu la fiecare oră, în timpul zilei. 

 

Pentru insomnie
 
Obosit de un vis urât sau nu poate dormi mult timp? Această rețetă este pentru tine!

Dacă aveți îndoieli cu privire la natura bolii dumneavoastră, trebuie să vă consultați medicul dumneavoastră și familia dumneavoastră. Ar trebui să o luați înainte de a merge la culcare. 

 

Pentru artrită
 
Dacă vă confruntați cu simptome dureroase de artrită, începeți să luați acest remediu în conformitate cu următoarea rețetă. 

Stoarceți sucul de usturoi și adăugați-l la o lingură de lapte cald. Beți acest remediu de 4 ori pe zi. Puneți un bandaj de tifon îmbibat în pastă de usturoi pe locurile dureroase pentru a îmbunătăți efectul. 

 

Pentru normalizarea hipertensiunii arteriale

Acest remediu este excelent pentru combaterea colesterolului și reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge. Acesta întărește vasele de sânge și este eficient în scăderea tensiunii arteriale. 

Se zdrobesc 5 căței de usturoi și se adaugă în lapte. Se lasă la infuzat timp de 3 ore. Puneți apoi remediul gata preparat în frigider și consumați-l de 3 ori pe zi, înainte de mese. Folosiți această tinctură timp de o săptămână, apoi faceți o pauză de 3-4 zile și tot așa în cerc. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel