Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fă o pastă din aceste două ingrediente și pune-o pe cada din baie. Un truc pentru care îți vei mulțumi!
WhatsApp
Când curățăm locuința apar zone complicate la care se ajunge foarte greu și în timp pot cauza pete, acumulare de germeni și chiar mucegai care poate fi dăunătoare sănătății și inestetice. Dar nu vă faceți griji, nu trebuie să apelați la remedii nocive și chiar toxice, pentru că astăzi vă vom învăța o metodă de îndepărtare a mucegaiului de pe pereții băii cu bicarbonat.
Fă o pastă din aceste două ingrediente și pune-o pe cada din baie. Un truc pentru care îți vei mulțumi!

Concentrațiile mari de umiditate și căldură din baie sunt mediul ideal pentru ciuperci și mucegai, este normal să apară aceste pete, dar cel mai bine este să le atacați rapid pentru a fi mai ușor de îndepărtat și pentru a le împiedica să continue să crească.

Bicarbonatul nu este util doar în bucătărie, are și alte utilizări incredibile pentru curățare care te pot scoate din situații dificile: să curățați bijuterii, să lustruiți oțelul inoxidabil, să curățați hainele, să curățați cuptorul și multe altele fără a cumpăra produse scumpe sau cu substanțe chimice periculoase.

Nu mai arunca cojile, tulpinile și alte resturi de la legume. Cum să folosești aceste deșeuri prețioase. Un truc pentru toate gospodinele

 

Trucul de îndepărtare a mucegaiului de pe pereții băii cu bicarbonat

 

O să ai nevoie:

- bicarbonat de sodiu

- lămâi.

Aveți tigăi arse? Cu două lămâi le faceți să arate ca noi! Trucul suprem pentru oalele tale

Pas cu pas:

Într-un recipient stoarceți câteva lămâi, cantitatea va depinde de cât de mare este suprafața de curățat. Adăugați câteva linguri de bicarbonat pentru a forma o pastă. Aplicați acest amestec pe zonele afectate de mucegai. Lasați să acționeze două ore.

După acest timp frecați cu un burete sau o perie. Clătiți bine. Veți vedea că petele de mucegai vor dispărea.

Când au trecut cele două ore, înainte de a șterge, puteți pulveriza oțet alb pe pasta care cu siguranță se va fi uscat deja, lăsați-o să se odihnească încă 15 până la 20 de minute și clătiți.

Trucuri grozave cu bicarbonat care te vor ajuta atunci când speli rufe. Cu siguranță vei înceta să cheltuiești pe produse scumpe

 

Vezi și

 

„Bombe” de albire pentru hainele tale, făcute în casă. Un truc cu doar trei ingrediente pentru rufe imaculate, ca noi

 

Cu siguranță pe rețelele de socializare ați văzut deja fenomenul de ambalare a săpunului care lasă hainele să arate ca noi sau poate chiar ați văzut acele sfere care se adaugă la mașina de spălat și se dezintegrează într-un mod foarte asemănător cu cele din cadă. De aceea, în trucurile de curățenie acasă, vă vom spune cum să faceți bombe pentru albirea hainelor cu ingrediente ieftine.

Când vine vorba de curățare, uneori nu cunoaștem alternative pentru a ne îmbunătăți experiența, iar acest lucru poate face procesul mult mai lent decât de obicei.

Și când vine vorba de hainele pe care le purtăm zilnic, este și complicat, deoarece unele au nevoie de mai multe produse pentru a arăta bine pentru a fi purtate. Prin urmare, astăzi vă vom învăța cum să faceți o bombă de albire. Cel mai bun lucru este că veți avea nevoie doar de trei ingrediente care nu vă vor afecta buzunarul și promit rezultate grozave după utilizare.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel