Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șerban Nicolae, împrumut de la o persoană misteriosă
WhatsApp

Senatorul PSD Șerban Nicolae a primit un împrumut de 120.000 de lei de la o persoană misterioasă, după cum rezultă din declarațiile de avere ale senatorului PSD din 2017 și 2018, titrează g4media. Cu acești bani, Nicolae a plătit daunele către Regia Protocolului și Patrimoniului de Stat (RA-APPS), stabilite printr-o decizie definitivă în instanță.

Șerban Nicolae a refuzat să comunice numele persoanei care l-a împrumutat, declarând pentru G4Media că ”nu deține o funcție publică de cel puțin cinci ani” și că ”nu este relevant în vreun fel”.

”Persoana care m-a împrumutat nu deține o funcție publică de cel puțin cinci ani (nu știu dacă a deținut vreodată) și nu ii pot spune public numele. Nici nu cred că este relevant în vreun fel. Am plătit suma stabilită de instanță, rezultată dintr-o chirie de patru mii de euro lunar, pentru un apartament de trei camere la etajul patru al unui bloc cu opt etaje. Sper că e lămuritor răspunsul și aș aprecia dacă mi-ați comunica ce anume a determinat acum un asemenea interes, în condițiile în care niciuna din informații nu e de actualitate.”, a declarat senatorul PSD.

Șerban Nicolae a refuzat în 2008, timp de doi ani, să elibereze o locuință de protocol, deși nu mai avea dreptul s-o ocupe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel