Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Eliminare Chefi la Cuțite 23 noiembrie 2022. Scărlătescu a picat pe jos, după ce a fost lovit de un concurent
WhatsApp
Ediția Chefi la Cuțite de miercuri, 23 noiembrie s-a încheiat cu o nouă eliminare. Chefii au cam terminat amuletele, astfel că au rămas cele mai "ușurele" de folosit. 

Miercuri, la Chefi la Cuțite s-a început cu deja obișnuita ghicitoare. Florin Dumitrescu a fost norocosul care a ghicit răspunsul, astfel că a fost avantajul lui să distribuie ingredientele probei.

În ediția de miercuri seara, concurenții au fost nevoiți să gătească trei preparate pe aceeași farfurie din trei țări diferite, pe care Florin Dumitrescu le-a ales pentru fiecare echipă. Astfel, Florin Dumitrescu i-a dat echipei condusă de Cătălin Scărlătescu să gătească preparate din Trinidad Tobago, Burkina Faso și Bangladesh. Lui Sorin Bontea i-a dat să gătească preparate din Kenya, Emiratele Arabe Unite și Panama.

Pentru el, Florin Dumitrescu a păstrat cele mai "ușoare" țări: SUA, Japonia și India. Dumitrescu a preferat să-i dea Emiratele Arabe lui Bontea ca această țară să nu ajungă la Mădălina de la Scărlătescu, cea care a trăit jumătate de viață în Dubai. De asemenea, Florin Dumitrescu a vrut neapărat SUA pentru el ca să poată găti burgerul, de obicei preparatul care câștigă cele mai multe farfurii.

2. -imagine fara descriere- (sorin-bontea-si-catalin-scarlatescu-23-noiembrie-2022.JPG)

Florin Dumitrescu s-a enervat foarte tare pe Brigita, cea care nu voia să-l asculte în privință gătirii orezului. Deși acesta i-a dat instrucțiuni clare, Brigita a ignorat totul, continuând să facă orezul așa cum știe ea. După ce s-a enervat și a început să țipe, a uitat de amuleta lui Scărlătescu și nu a mai spus obișnuitul "vai de mine", astfel că întreaga echipă a primit un minut de "freeze". 

Jurații care au decis clasamentul din această seară sunt instructori auto care îi invață pe cursanți șofatul defensiv. Lui Scărlătescu îi mai rămăsese o amuletă care însă nu i-a pus în prea mare dificultate pe chefii celorlalte echipe. Astfel, Bontea și Dumitrescu au fost obligați ca la începutul fiecărei propoziții să folosească cuvântul "Vai de mine". În cazul în care acest lucru nu se întâmpla, echipele erau blocate timp de un minut (rămâneau în 'freeze'). 

Chefi la Cuțite 22 noiembrie 2022

Una dintre cele mai amuzante faze ale serii a fost momentul în care Paco s-a supărat că nu știe ce "caracatițe" trebuie să gătească, însă Bontea îi ceruse să aducă "cratițele", nicidecum "caracatițele", așa cum a înțeles spaniolul Paco. 

Preparatele le-au dat mari bătăi de cap chiar și experimentaților bucătari-șefi, aceștia fiind nevoiți să caute pe google rețete din respectivele țări. Dacă în cazul Bangladeshului, aceștia se aseamănă foarte mult cu bucătăria din India, în cazul preparatelor africane sau din Panama, lucrurile nu au mai fost deloc atât de ușoare. Singurul care nu a avut nevoie de ajutor suplimentar pe internet a fost Dumitrescu, cel care și-a ales cele mai ușoare țări, având deja planul cu ce vrea să gătească. 

În cele din urmă, la degustarea finală, atunci când chefii și-au gustat preparatele între ei, au ajuns la concluzia că jurizarea va fi una foarte strânsă, toate ingredientele fiind destul de reușite. Favorit rămâne totuși Florin Dumitrescu, cel care a avut cele mai ușoare preparate, ceilalți concurenți gătind preparate pe care nu le-au gustat niciodată în țările lor de origine. Mai mult decât atât, respectivele preparate sunt necunoscute și pentru jurați. Dumitrescu a avut printre preparate, deja celebrul burger cunoscut de toți, cu cartofi prăjiți. 

Battle-ul a fost în cele din urmă câștigat de echipa lui Cătălin Scărlătescu care a obținut 6 farfurii. Dumitrescu a obținut 4 farfurii și Bontea doar o singură farfurie. În momentul bucuriei, după aflarea veștii câștigătoare, toți concurenții au sărit pe Scărlătescu să se bucure, numai că unul dintre concurenți l-a lovit involuntar "sub centură", astfel că acesta a picat la podea și s-a văitat de durere. 

"Eu cred că a fost Florin, care a stat el atâtea ediții și acum a prins momentul", a spus Scărlătescu. Nu a fost foarte clar ce s-a întâmplat în îmbulzeala celor patru concurenți ai lui Scărlătescu, în momentul celebrării victoriei de la battle. 

Așadar, la duel vor intra concurenții echipelor lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Sorin Bontea și-a folosit o amuletă prin care i-a oferit lui Titus imunitatea înaintea probei, pentru că iar s-a simțit rău. 

Chefi la Cuțite 23 noiembrie. Duelul "țărilor"

La duel, concurenții au fost nevoiți să gătească preparate tradiționale dintr-o țară desemnată. Aceștia nu și-au ales singur, ci au tras bilețele și și-au dat între ei preparatele, încercând să se pună în dificultate. Iată ce țară a avut fiecare concurent: 

Manciu - Turcia

Flori - Germania

Brigita - Ungaria

Gabi - Marea Britanie 

Oxy - Grecia 

Paco - Franța

Gigi - România

Raluca - Spania 

Punctajele obținute miercuri seara la battle: 

Paco - 14 puncte

Flori - 11 puncte 

Raluca - 12 puncte 

Gigi - 14 puncte 

Oxy - 13 puncte 

Gabi - 14 puncte 

Manciu - 10 puncte

Brigita este ELIMINATĂ din concurs cu 9 puncte! Aceasta a gătit un paprikaș foarte foarte sărat, desi ea a zis că este unguroaică și că știe să gătească foarte bine acest preparat. 

"Ai făcut un paprikaș foarte sărat și nu ai lucrat nimic pe lângă. Ne așteptam să faci ceva special, să lucrezi pe lângă," a spus Florin Dumitrescu.

"Eu când te-am văzut prima oară și te-a luat Cătălin în echipe am zis că tu vei fi prima finalistă, dar ai fost în scădere constantă," a spus Sorin Bontea.

Toți membrii echipei lui Florin Dumitrescu s-au rugat și s-au arătat pe față că vor ca Manciu să rămână, iar Brigita să fie eliminată. Aceștia și-a dat pe față adversitatea față de Brigita, cu care nu s-au împăcat deloc. Aceasta a fost salvată de la eliminare de Florin Dumitrescu într-una din precedentele ediții, folosind o amuletă pentru a o menține în concurs. Așadar, Brigita a fost eliminată pentru a doua oară în acest concurs.

"Celor de la echipa roz nu le-a părut rău că plec. Ei erau doar îngrijorați de ceea ce vor face ei mai departe, în trei concurenți, atât. Nu li s-a rupt inima deloc că plec," a spus Brigita când a aflat vestea eliminării si s-a întors în bucătarie.

"Îmi doream să ajung în semifinale, dar asta este, ce să facem... A fost foarte, foarte frumos. Sincer, nu îmi găsesc încheierea pentru că nu vreau să se încheie!" a spus în lacrimi, la testimoniale, Brigita, după aflarea eliminării. 

-știrea este live și în curs de actualizare- 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel