Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Eliminare Chefi la Cuțite 21 noiembrie 2022. Concurenta a izbucnit în lacrimi când a aflat că pleacă acasă
WhatsApp
Ediția de luni, 21 noiembrie 2022 de la Chefi la Cuțite s-a terminat cu o nouă eliminare. 

Luni, 21 noiembrie, Chefi la Cuțite a început cu deja celebra ghicitoare care oferă primul avantaj pentru cel care ghicește răspunsul. Florin Dumitrescu a fost cel care a dat răspunsul corect, astfel că el a decis cui împarte ingredientele cu ajutorul cărora se gătește în această seară. Concurenții au avut de gătit două feluri de mâncare: un fel care să conțină diverse sosuri, iar celălalt fel de mâncare cu verdețuri. 

Florin Dumitrescu i-a dat echipei condusă de Cătălin Scărlătescu să gătească măcriș cu sos veloute, iar lui Sorin Bontea i-a dat ștevia cu sos bernez. Pentru el, chef Florin Dumitrescu a păstrat sosul bechamel cu leurda. 

Cum Scărlătescu a rămas cu doar trei concurenți în concurs, a încercat să-i pună în dificultate pe ceilalți concurenți astfel că a decis să-și folosească o amuletă: aceasta prevedea ca timp de jumătate de probă, chefii Dumitrescu și Bontea să nu poată vorbi cu echipele lor. Scărlătescu a decis să folosească amuleta în a doua parte a probei, astfel că cei doi "rivali" nu au putut să vorbească cu cei din echipa lor până la finalul probei. 

Jurații battle-ului 15 din acest sezon sunt membrii Tarafului Rutenilor, cei care au devenit celebri de aproximativ doi ani cu melodii precum "ziua în care tu m-ai sărutat" sau "două perechi". 

2. -imagine fara descriere- (chefi-la-cutite-22-noiembrie-2022.JPG)

Chefi la Cuțite 21 noiembrie 2022

 

În cele din urmă battle-ul a fost câștigat de echipa lui chef Bontea, care a primit cinci farfurii. Florin Dumitrescu a primit patru farfurii, iar Cătălin Scărlătescu, care și așa mai avea doar trei concurenți, a primit doar două farfurii. Așadar, la duel intră echipele lui Scărlătescu și Dumitrescu. A fost o victorie după foarte mult timp obținută de echipa lui Sorin Bontea, a cărui echipă a luptat aproape în fiecare duel. 

"Mie nu-mi vine să cred. Eu am crezut că bătălia se va da între bine și Dumitrescu, dar a fost total, total eronat," a spus Cătălin Scărlătescu după ce a aflat rezultatul battle-lui.

"Au gătit mai pe gustul lor. Au luat cu doar o farfurie mai mult ca noi. Dar degeaba, dacă tot te duci la duel," a spus și Florin Dumitrescu.

3. -imagine fara descriere- (sorin-bontea-chefi-la-cutite-22-noiembrie-2022.JPG)

La proba duelului, concurenții au avut de gătit amuse-bouche, adică un fel de mâncare de dinaintea aperitivului. Acestea sunt în general mici bucățele de pâine cu ceva pe ele care trebuie să fie mâncate dintr-o singură înghițitură. Mădălina Căfădaru nu știa ce înseamnă acest amuse-bouche, astel că a cerut lămuriri suplimentare pe care le-a primit de la Gina Pistol. 

Libertatea concurenților de a găti a fost la maximum, singura condiție fiind să gătească amuse-bouche. Nu au fost condiționați în nici un fel, nici de igrediente, nici să gătească pe specificul unei anumite bucătării. 

Eliminare Chefi la Cuțite 21 noiembrie 2022

 

Iată punctajele serii:

Adrian de la Scărlătescu - 15 puncte 

Brigita - 12 puncte 

Manciu - 13 puncte 

Mădălina Căfădaru - 12 puncte

Oxy - 14 puncte

Raluca - 13 puncte 

Lady Nosfe - 10 puncte

Ștefania este eliminată din concurs cu 8 puncte 

"E ceva acru și nasol. E ciudățică la gust, nu știu de la ce ", a spus Sorin Bontea la jurizare. 

Ștefania a fost de asemenea una din cele mai simpatizate concurente din acest sezon. Chiar și concurenților din echipele rivale le-a părut rău că Ștefania a fost eliminată.

"Era cazul să ies și eu la un moment dat. Sunt mândră de ce am realizat. Desertul meu va câștiga în finală, vă promit!" le-a spus Ștefania în lacrimi coechipierilor săi, atunci când a părăsit concursul. 

"Chiar m-am simțit ca într-o familie și mă bucur că am ajuns așa departe. O să ne vedem în finală cu desertul câștigător!" a mai spus Ștefania. 

 

-știrea este live și în curs de actualizare- 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel