Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Eliminare Chefi la Cuțite 2 noiembrie. Dumitrescu, ceartă dură cu Bontea și Scărlătescu
WhatsApp
Miercuri a fost ultima eliminare a săptămânii din Chefi la Cuțite. Probele au fost destul de dificile, iar cei trei Chefi au avut cea mai rea ceartă de până acum, din acest sezon. 

Iată cum s-a desfășurat concursul: 

Miercuri, echipele au avut de gătit 10 elemente pe fiecare farfurie pentru că este sezonul 10 din Chefi la Cuțite și chefii se cunosc de 10 ani. Cum ghicitoarea zilei a fost "descifrată" de Sorin Bontea, acesta a decis care vor fi cele 10 elemente cu care vor găti echipele celorlalți bucătari-vedetă, fără însă ca acestea să se repete. 

Jurații din această seară au fost mecanici auto. Aceștia vor avea de gustat foarte multe elemente, nu mai puțin de 30 (câte 10 pentru fiecare echipă). 

Florin Dumitrescu nu s-a arătat foarte încântat de farfuria pe care echipa sa a reușit să o facă, recunoscând că e una dintre cele mai slabe farfurii pe care le-a făcut în acest sezon. 

"E un fel de împinge tava, bufet suedez, nici nu știu cum să o descriu. Nu-mi place deloc," a spus Florin Dumitrescu în momentul în care a văzut rezultatul a ceea ce a muncit echipa sa. 

Nici unul dintre chefi nu a apreciat această probă, considerând-o destul de grea. Chiar și în momentul în care au început să-și deguste preparatele între ei a izbucnit un adevărat scandal. Scărlătescu i-a acuzat pe rivalii săi că nici unul nu a fost în temă pentru că nu ar fi avut cele 10 elemente obligatorii În cele din urmă, Dumitrescu s-a certat cu Bontea și Scărlătescu și nu a mai gustat nimic din farfurii. Acesta a plecat în spatele platourilor de filmare și și-a dat jos inclusiv lavalierele: "Bontea și Scărlătescu sunt la fel, o apă și-un pământ" . Singurul care a rămas să deguste a fost Sorin Bontea. 

"Dumitrescu când și-a dat seama că nu are cele 10 elemente, a luat repede o bucată de pâine și a pus peste ea niște slană. Așa vrem noi să câștigăm cu slană? Dar măcar a avut 10 elemente pe farfurie," a spus Cătălin Scărlătescu. 

Eliminare Chefi la Cuțite 2 noiembrie. Proba duelului și eliminarea 

În cele din urmă, învingătoare a fost echipa lui Cătălin Scărlătescu, care a obținut cinci farfurii, în timp ce echipele lui Sorin Bontea si Florin Dumitrescu au obținut câte trei farfurii. Astfel, la duel au intrat ultimele două echipe.

Pentru proba duelului, concurenții au fost nevoiți să gătească preparate pe bază de semințe și alune. 

Rezultatele serii:

Raluca - 9 puncte

Oxi - 13 puncte 

Ștefania - 12 puncte

Florin, cuțitul de aur al lui Dumitrescu - 8 puncte

Flori - 12 puncte 

Gabi - 15 puncte 

Paco - 15 puncte 

Nosfe - 10 puncte 

Manciu - 9 puncte 

Andrei - 12 puncte 

Gigi - 7 puncte 

Ahmad - eliminat cu 6 puncte 

2. -imagine fara descriere- (ahmad-eliminat-chefi-la-cutite.jpg)

Ahmad a fost eliminat după ce a gătit un cataif complet crud. 

"Ahmad și-a gătit cu mult așteptările. Eu mă așteptam ca echipa să fie dezamăgită de plecarea lui Ahmad, dar ceilalți erau supărați că de ce au luat ei note prea mici. Am văzut negru în momentul ăla," a zis Florin Dumitrescu după aflarea emisiunii. 

"Nu e vina nimănui că am plecat acasă. E doar vina mea că nu m-am încadrat ca timp. Am riscat si aia e," a spus Ahmad după ce a plecat. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel