Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Semifinale Chefi la Cuțite 19 iunie 2023. Ei sunt concurenții care merg în Marea Finală
WhatsApp
În ediția 37, în semifinala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a anunțat ce temă de gătit a pregătit pentru prima probă din semifinala Chefi la cuțite sezonul 11.  

Cei nouă concurenți care au ajuns în semifinala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 al show-ului culinar au aflat că, la prima probă de gătit, trebuie să aducă în farfurii gustul copilăriei.

„Adunați-vă toate energiile și toate gândurile bune. Adunați-vă voi. Semifinala nu s-a schimbat până în acest moment. Ea se numește, în această primă probă, gustul copilăriei. Nu prea am ce să vă explic decât că o să fie nevoie de cinci farfurii și că aveți la dispoziție 60 de minute. Succes, dragilor!”, a zis Gina Pistol.

Proba a trezit concurenților numeroase amintiri și a fost și momentul în care s-au făcut confesiuni surprinzătoare.

1. -imagine fara descriere- (eliminare-chefi-la-cutite-19-iunie-2023.jpg)

„Când zic gustul copilăriei zic mamaia și când zic mamaia zic o grămadă de lucruri, zic gogoși, zic cozonac, zic biscuiții de casă, zic ostropel de pui, turte”, a zis Anica nostalgică.

„Copilăria mea înseamnă real bunica și bunicul, și cu mâncare foarte bună. La proba asta cu gustul copilăriei real am simțit că am gătit cu ea”, a fost confesiunea emoționantă făcută de Mihaela Zahariea, cuprinsă de lacrimi, în semifinala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

„Mă uit la mâinile mele cum frământ și parcă o văd pe mamaia cum frământa, doar că ea frământa într-un lighean mare”, a zis Anica, zâmbind și gândindu-se cu drag la copilăria ei.

2. -imagine fara descriere- (eliminare-chefi-la-cutite-19-iunie-2023-3.jpg)

„Astăzi o să gătesc o rețetă pe care am văzut-o la mama mea, adică chifteluțe marinate cu piure de cartofi. E o rețetă clasică, nimic complicat, nimic fine dining, contează să dau gust. Pentru mine contează mult să dau gust preparatului, să îmi dau seama cum făcea mama tot. Copilăria mea a fost una frumoasă, mama era principala bucătăreasă în casă. Era o ființă foarte apropiată, foarte caldă, mereu ne oferea sprijin, putere, indiferent ce făceam ea era acolo lângă noi. Tatăl meu lucra la nunți, la evenimente private. Mergeam cu el și tata împărțea banii cu mine, ca să îmi dea putere și să îmi cumpăr de mic ceea ce voiam, de la 12 ani. Cam așa, mergeam cu tata și lucram cu el la nunți”, a fost confesiunea făcută de Laurențiu Neamțu, în semifinala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

2. -imagine fara descriere- (eliminare-chefi-la-cutite-19-iunie-2023-4.jpg)

 

Degustarea primei probe, făcută de familiile concurenților

 

Semifinaliștii Chefi la cuțite sezonul 11 au trecut prin provocări care le-au testat priceperea și creativitatea în bucătărie, rezistența la stres și capacitatea de a improviza, iar gustul din farfurie și plating-ul au fost analizate mai atent ca niciodată și punctate cu rigurozitate de către cele trei jurii ale serii.

În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite, familiile celor 9 semifinaliști au degustat cu multă atenție preparatele pregătite la prima probă, unde vedetă a fost „gustul copilăriei”. Invitații au fost extrem de critici, spre marea surpriză a chefilor. 

1. -imagine fara descriere- (eliminare-chefi-la-cutite-19-iunie-2023-2.jpg)

 

Următoarea probă le-a dat emoții concurenților

 

Înainte ca Gina Pistol să anunțe următoarea probă, toți concurenții au avut parte de o surpriză, când au primit câte un ajutor, în persoana unei persoane dragi: soț, soție, prieten, soră, fiică.

Apoi, Gina Pistol a anunțat următoarea probă: concurenții au avut de gătit mâncarea preferată a chefilor.

„Aveți de ales dintre trei variante. Fiecare variantă reprezintă pe unul dintre chefi, dar asta nu înseamnă că trebuie să gătiți neapărat varianta chefului echipei voastre. Se știe că chef Cătălin Scărlătescu este îndrăgostit și de Grecia și de mâncarea grecească. Florin Dumitrescu e îndrăgostit de Franța și de mâncarea europeană, în general. Sorin Bontea e îndrăgostit de mâncarea asiatică. Puteți alege oricare din aceste variante”, a fost vestea dată de Gina Pistol.

La cea de-a doua probă, anunțată de Gina Pistol, foștii concurenți din sezonul precedent au jurizat preparatele. Aceștia au fost destul de drastici cu actualii concurenți.

 

A treia probă, jurizată de cei chefi Scărlăescu, Dumitrescu și Bontea

 

„Simpaticilor, acum chiar ați rămas singuri. Acum este fiecare pentru el. Știți ce urmează? Proba finală, care se numește signature dish. Jurizează chefii”, a fost anunțul făcut de îndrăgita prezentatoare.

2. -imagine fara descriere- (eliminare-chefi-la-cutite-19-iunie-2023-1.jpg)

„Vor gusta pentru ultima dată și vor da și note. Notele chefilor din această seară sunt foarte importante, poate cele mai importante din tot sezonul. Sper că vă puteți aduna ultimele puteri, fiindcă este important. Sunteți 9, veți rămâne trei pentru finala sezonului 11, așa că nu știu ce ar mai fi de spus. Adunați-vă puterile, a fost o zi lungă și grea”, a anunțat Gina Pistol, în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11.

Tensiunile au fost mari, căci miza este mare și toți concurenții și-au dorit să prindă unul dintre cele trei locuri din finala Chefi la cuțite sezonul 11.

 

Iată cine a trecut în Marea finală!

 

Toate cele trei echipe de concurenți au câte un reprezentat în finală, a anunțat Gina Pistol.

Unul dintre cei trei finaliști ai sezonului 11 este Pablo. 

Al doilea finalist este Laurențiu.

A treia finalistă este Nina.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DefenseRomania.ro
01 dec 2023, 12:52
Spectacola.ro
08 dec 2023, 14:00
ParintiSiPitici.ro
10 dec 2023, 21:41
DCBusiness.ro
10 dec 2023, 17:44
DefenseRomania.ro
01 dec 2023, 12:52
DCNews.ro
10 dec 2023, 18:16
RadioDCNews.ro
07 dec 2023, 20:03
Spectacola.ro
08 dec 2023, 14:00
DCMedical.ro
10 dec 2023, 10:46
Astrosens.ro
01 dec 2023, 12:55
RadioDCNews.ro
07 dec 2023, 20:03
DCMedical.ro
10 dec 2023, 10:46
DCBusiness.ro
10 dec 2023, 17:44
Astrosens.ro
01 dec 2023, 12:55
DCNews.ro
10 dec 2023, 18:16
ParintiSiPitici.ro
10 dec 2023, 21:41