Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elena Udrea, un nou mesaj din penitenciar: „Vreau să cer să fiu considerată nebună și fără discernământ”
WhatsApp
Fostul ministru Elena Udrea a transmis într-un mesaj că va cere să fie declarată nebună și fără discernământ, după ce a urmărit experienţa unui criminal care a scăpat necondamnat pe motiv că nu avea discernământ.

„Văzând cum criminalul din Brașov, cel care acum trei ani și-a omorât bunica, a fost trimis acasă fără să fie tras la răspundere, pe motiv că fost lipsit de discernământ la momentul crimei, mă gândesc să cer și eu să fiu declarată nebună și lipsită de discernământ pentru că m-am implicat în aducerea campionului Mondial la box, Lucian Bute, să boxeze în România”, a transmis Udrea pe pagina de Facebook.

 

Elena Udrea: „Vreau să cer și eu să fiu considerată nebună și fără discernământ”

 

„Dincolo de abuzul făcut de cei 4 judecători ai ICCJ în 7 aprilie care au încălcat atât Constituția României cât și Deciziile CCR nr. 685/2018 și CJUE din 212.12.2021 și au refuzat rejudecarea în condiții de legalitate a dosarului Gala Bure, pe fondul problemei, prin sentința care trebuia să fie desființate și nu a fost, eu am fost condamnată în 2018 la 6 ani de închisoare pentru că “am cerut angajaților ministerului să găsească SOLUȚIILE LEGALE pentru MDRT să poată face publicitate brandului turistic al României în timpul Galei de Box, Campion pentru România”, organizată la București în iulie 2010, (citat din Rechizitoriu). În această Gala, campionul mondial la Box de la aceea dată, românul Lucian Bute, a câștigat prin K.O centură IBF. Gala Bute fiind cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în România și cu cea mai mare audiență la toate categoriile, pe plan național și internațional, meciul lui Bute fiind retransmis de câteva ori chiar pe CNN, Euronews, Eurosport și alte canale tv.

Pentru că am vrut să promovăm pe bani europeni, brandul turistic al României la acest eveniment, și am și reușit, întâi Kovesi, apoi judecătorii sistemului ocult care conduceau și Justiția până în anul 2020, Ionuț Matei, Florentina Dragomir & Co, au decis că este un abuz în serviciu, și mi-au dat 6 ani de închisoare cu executare!!!

Ca urmare, văzând soluția din cazul lui Camarzan? Vreau să cer și eu să fiu considerată nebună și fără discernământ, pentru că doar un nebun și-ar fi riscat libertatea, carieră, ba chiar și viață, dacă ne gândim la ce i se întâmplă lui Rudel Obreja, victima colaterală a acestui abuz, pentru a face ceva bun pentru țară!

Nimeni până atunci și nici de la Gala Bute încoace nu a mai reușit să organizeze ceva măcar asemănător în România, sau nici nu a mai încercat, văzând ce mi s-a întâmplat mie.

Oamenii sănătoși la minte, nu fac nimic, se bucură liniștiți de funcțiile lor și de privilegiile aferente, fără să realizeze ceva și pentru țară, dar sunt liberi și fericiți! În timp ce eu mă lupt pentru dreptul de a-mi întâlni copilul de 3 ani, în pușcărie”, a conchis fostul ministru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel