Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elena Udrea, o nouă serie de plângeri din închisoare. Avocată: „Fetița nu știe că mama ei e în penitenciar. Știe că e în Italia la muncă”
WhatsApp
Fosta blondă de la Cotroceni tot nu s-a acomodat cu condițiile „vitrege” din închisoare, iar acum are o nouă serie de nemulțumiri. Elena Udrea se plânge că nu poate să mai reziste în penitenciar, drept urmare sănătatea îi este afectată deoarece a slăbit în jur de 11 kilograme.
Elena Udrea, o nouă serie de plângeri din închisoare. Avocată: „Fetița nu știe că mama ei e în penitenciar. Știe că e în Italia la muncă”

Însă asta nu este tot. Elena Udrea spune că nu mai poate de dorul fetiței sale, iar acest lucru o îmbolnăvește. Cea care a susținut toate aceste lucruri este avocata acesteia, Silvia Uscov.

„Când ești într-o detenție nelegală, cum susținem noi, este foarte greu. Nu poți să accepţi o condamnare de la o instanţă nelegal constituită. E și departe de familie, nu-și vede fetita. E foarte greu. E în carantină. Şi eu cand mă duc la grefă este la fel. E foarte greu”, a spus avocata sa, Silvia Uscov, potrivit romaniatv.net.

Tot avocata acesteia a mărturisit că Elena Udrea reușește să vorbească cu fetiţa ei în fiecare seară dar și că micuța nu știe locul în care se află mama sa, crezând că este la muncă, undeva în Italia, iar momentan nu se poate întoarce acasă.

„E singurul mod de comunicare. Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă este greu să explici. „Mama este în Italia la muncă”, invoca ceea ce se întâmplă cu atatea familii de români. Cum ar putea să ii explice de ce se afla în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriştii de ce e în penitenciar”, a mai declarat Silvia Uscov.

 

Vezi și 

 

Elena Udrea a răbufnit din închisoare: „Stau arestată ilegal de 300 de zile și nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”

 

Fostul ministrul al Turismului Elena Udrea a reacționat pe pagina de Facebook după ce fostul lider liberal Bogdan Olteanu – fost preşedinte al Camerei Deputaţilor şi fost viceguvernator al BNR – va ieși din închisoare după mai puțin de 2 ani din condamnarea de 5 în dosarul de trafic de influență în favoarea lui Sorin Ovidiu Vîntu.

„Ce fel de Justiție este cea în care unii sunt eliberați legal din închisoare ca urmare a respectării de către judecători a deciziei CCR (cea privind prescripția), în timp ce eu am fost băgată ilegal în închisoare, ca urmare a încălcării de către anumiți judecători a deciziei CCR (cea privind ilegalitatea compunerii completului de judecată)? O încălcare brutală și abuzivă care face ca eu să stau arestată ilegal deja de 300 de zile și din cauza căreia nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”, a scris Elena Udrea pe pagina de Facebook.

Tribunalul București a admis în principiu, vineri după-amiază, 8 iulie, o cerere de revizuire formulată de fostul viceguveernator BNR și a dispus suspendarea executării pedepsei acestuia până la soluționarea revizuirii.

 

ÎCCJ a respins cererea Elenei Udrea de suspendare a executării pedepsei de 6 ani de închisoare

 

Fostul ministrul al Turismului Elena Udrea rămâne în detenţie, după ce judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţiei au respins, miercurea trecută, cererea acesteia de suspendare a executării pedepsei de 6 ani de închisoare primită în dosarul „Gala Bute”. Instanţa a stabilit pentru 26 septembrie termen de judecare a recursului în casaţie formulat de Udrea.

La începutul lunii aprilie, Elena Udrea a fugit din România, înainte ca Instanţa supremă să confirme condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul „Gala Bute”. Pe 7 aprilie, Udrea a fost prinsă de poliţia de frontieră din Bulgaria, în timp ce încerca să treacă în Grecia cu un autoturism pe la punctul de trecere Kulata. În 10 iunie, Curtea de Apel din Sofia a admis cererea autorităţilor române privind extrădarea Elenei Udrea, ea fiind adusă în ţară şi încarcerată la Penitenciarul Târgşor.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel