Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elena Udrea, despre Traian Băsescu: "Am rămas loială. Nu aş regreta niciodată"
WhatsApp
Elena Udrea a făcut dezvăluiri despre perioada în care a lucrat cu Traian Băsescu, cum l-a cunoscut pe fostul preşedinte al ţării şi ce regrete are.

Invitată în emisiunea "40 de întrebări", moderată de Denise Rifai, Elena Udrea a fost întrebată despre relaţia sa cu fostul preşedinte Traian Băsescu şi cum este el ca bărbat.

"Un bărbat foarte puternic. E un lider, categoric, şi în viata privată, şi în politică. Genul de om, genul de bărbat despre care ştii că este puternic imediat cum îl vezi.

Nu îmi amintesc prima întâlnire dar sigur a fost înainte de a intra în politică, era la un eveniment privat, cred că a fost la botezul fetiţei lui Cozmin Guşă. Ăsta a fost momentul când l-am cunoscut", a declarat Elena Udrea.

Întrebată dacă regretă că a fost în "barca" lui Traian Băsescu, Udrea a răspuns:

"Niciodată, nu aş regreta niciodată. Am făcut în politică ce trebuia să fac. Am rămas loială preşedintelui. Niciodată nu am să neg că tot ce am câştigat ca om politic se datorează domnului preşedinte Traian Băsescu. Cred că am ales barca potrivită".

Printre regretele sale de natură politică, însă, se numără sfaturile de la Traian Băsescu de care nu a ținut cont:

"Dacă aş fi ţinut cont de sfaturile preşedintelui probabil aş fi fost mai maleabilă. (...) Eu am mers până la capăt pe linia mea. Am intrat în PMP.

Dacă continuam în PNL sau PDL probabil eram şi eu un politician activ, fără dosare, probabil pe la Bruxelles", a mai spus Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel