Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elena Lasconi va candida pentru președinția USR. ”Mesajul românilor nu trebuie ignorat, ci ascultat”
WhatsApp
Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, a anunțat că va candida pentru președinția Uniunii Salvați România (USR). 
Elena Lasconi, la Sinteza Zilei

Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, a anunțat duminică, într-un mesaj pe Facebook, că va candida pentru președinția Uniunii Salvați România (USR). În mesajul său adresat cetățenilor din Câmpulung, Lasconi a subliniat că va rămâne loială orașului și că tot ce face este pentru binele acestuia, dar nu poate ignora situația politică națională.

”Refuz să stau cu mâinile în sân şi să privesc cum se duce de râpă democraţia”

 

"E vremea Reconstrucţiei! Dragi câmpulungeni, vă mulţumesc pentru încredere! Am fost, sunt şi voi fi loială Câmpulungului câte zile voi mai avea. Tot ce fac şi voi face este pentru binele oraşului. Nu este o promisiune, ci un legământ. Aici este casa mea. Aici este sufletul meu. Şi asta datorită vouă. Mă mândresc cu Câmpulung. Mă mândresc că sunt româncă.După alegerile din 9 iunie nici nu am apucat să mă bucur de rezultate.

M-am trezit într-o situaţie în faţa căreia nu pot să rămân spectator. Refuz să stau cu mâinile în sân şi să privesc cum se duce de râpă democraţia din ţara asta pe care o iubim cu toţii. Ştiu că pot schimba multe şi sunt datoare să încerc, aşa cum fac zi de zi aici la Câmpulung. 

"În acest moment România este roşie. Avem un partid-stat: PSD. Avem şi o alternativă: USR, echipa din care fac parte. Mă doare să văd mesajul electoratului la nivel naţional. Românii au întotdeauna dreptate. Mesajul românilor nu trebuie ignorat, ci ascultat. Aşa că am decis să-mi depun candidatura pentru preşedinţia USR. Motivul: reconstrucţia partidului, singura alternativă în faţa partidului-stat. Aici la Câmpulung continuăm cu fapte. Vă rog să aveţi încredere: cuvântul meu e contract! Să fim sănătoşi, liberi, uniţi şi să ne bucurăm unii de alţii!", afirmă Lasconi, în mesajul său.

Președintele demisionar al USR, Cătălin Drulă, a anunțat convocarea Congresului partidului pe 29 iunie la București, pentru alegerea unui nou Birou Național și a unui nou președinte. Drulă și-a asumat rezultatele slabe obținute de Alianța Dreapta Unită (USR, PMP și Forța Dreptei) la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie și a decis să demisioneze.

Conform statutului USR, președintele partidului are atributul convocării Congresului, iar Biroul Național este ales de către delegații Congresului. Alegerea președintelui partidului se face online, cu votul tuturor membrilor, scrie Agerpres. 

-----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel