Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dragnea, la spital? Mesaj de ultimă oră de la fostul lider PSD - VIDEO
WhatsApp
După ce au apărut informații că ar fi fost internat de urgență într-un spital din capitală, Liviu Dragnea, fostul lider PSD, s-a filmat cum udă grădina și a postat filmulețul pe rețelele de socializare.
Dragnea, la spital? Mesaj de ultimă oră de la fostul lider PSD

"În ciuda informațiilor apărute recent în mass-media, potrivit cărora aș fi fost internat de urgență în spital, vă pot asigura că aceste știri sunt complet false. Înregistrarea atașată a fost realizată cu câteva minute în urmă, ocupându-mă de grădinărit și bucurându-mă de soare.Vă doresc tuturor multă sănătate!", a scris Liviu Dragnea.

Azi mai multe publicații mass media au scris că Liviu Dragnea ar fi chemat ambulanța, care l-a transportat de imediat la o unitate spitalicească pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Fostul lider PSD s-a simțit rău, a fost chemată ambulanța și a fost transportat la un spital din București. Potrivit surselor medicale, Liviu Dragnea a ajuns la spital în pragul unui atac vascular cerebral, însă a fost preluat de medici și, în prezent, i se acordă îngrijiri medicale de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel