Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Două cadre medicale, printre decesele cauzate de COVID-19. Peste 730, infectate
WhatsApp
În momentul de faţă 734 de salariaţi din sănătate sunt confirmaţi pozitiv cu noul coronvirus, reprezentând 19% din totalul românilor infectaţi. Federaţia Solidaritatea Sanitară avertizează că numărul real al salariaţilor infectaţi ar putea fi chiar mai mare, ţinând cont că nu toţi au fost testaţi.
Foto ILUSTRATIV

Mangerul Federaţiei Solidaritatea Sanitară, Viorel Rotilă, a spus în direct la Antena 3 că în rândul cadrelor medicale s-ar fi înregistrat două decese.

„Exista deja două decese în randul cadelor medicale unul la Constanţa si unul la Focşani. La Focşani, s-ar părea că e vorba despre un cadru auxiliar”, a spus Rotilă.

 

Viorel Rotilă: „Ei tind să se infecteze unii pe alţii”

 

Totodată trage un semnal de alarmă şi spune că numărul salariaţilor din sănătate ar putea fi cu mult mai mare pentru că nu au echipamente de protecţie şi infectează unii pe alţii.

„În ceea ce priveşte număprul celor infectaţi, s-ar putea spune că ne apropiem de 400, numărul total al salariaţilor din sistemul medical infecaţi. Strategia de protecţie a salariaţilor este greşită.

Noi am propus, nouă puncte, le propunem de două săptămâni. Pornind de la echipament de protecţie complet, iar testarea să fie obligatorie. Ei tind să se infecteze unii pe alţii”, a declarat la Antena 3 mangerul Federaţiei Solidaritatea Sanitară, Viorel Rotilă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel