Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi parlamentari, de la PNL și Pro România, plănuiesc reîntoarcerea în PSD
WhatsApp
Președintele interimar al organizației PSD Cluj, Gheorghe Șimon, a declarat, luni, că poartă discuții cu deputatul PNL Cristina Burciu și senatorul Vasile Ilea, actual membru Pro România, pentru a se reîntoarce în PSD. 

"Sunt discuții să se întoarcă acasă atât doamna deputat (Cristina Burciu - n.r.) cât și cei care ne-au părăsit. A mai plecat domnul senator Ilea de la PSD spre Pro România. Domnii deputați Itu și Nasra care au plecat înspre Pro România s-au reîntors mai demult în organizație. Momentan, încercăm să ne refacem organizația, atât cea din Municipiu, cât și organizația județeană. Suntem în perioada în care avem conferințe în fiecare UAT.

Suntem concentrați pentru candidați în acele localități unde nu avem primari, precum un candidat pentru Primăria Municipiului Cluj și un candidat pentru Consiliul Județean. Cred că înainte de a vedea Conferința județeană, cel mai important este să găsim candidații", a spus Gheorghe Șimon, potrivit Mediafax.

Cristina Burciu și-a anunțat, pe 11 decembrie, afilierea la grupul parlamentar al PNL, după ce la sfârșitul lunii octombrie, anunțase că va vota învestirea Guvernului Orban, pe motiv că România trebuie să intre într-o zonă de stabilitate.

Burciu a fost aleasă în 2016 deputat de Cluj pe listele PSD, alături de deputații Horia Nasra și Cornel Itu și senatorul Vasile Ilea.

Ilea a demisionat din PSD și s-a înscris în Pro România. Ceilalți doi deputați, Nasra și Itu, au plecat și ei la Pro România, dar s-au reîntors în PSD înaintea moțiunii de cenzură care a dus la căderea Guvernului Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel