Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dodon, după protestul AUR din faţa casei sale: „Nişte idioţi. Ar trebui să le dăm peste bot”
WhatsApp
Igor Dodon, fostul preşedinte al Republicii Moldova, reacție dură în direct, în cadrul unei emisiuni TV, când a fost întrebat despre protestul Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), organizat în faţa casei sale din Chişinău, ieri după-amiază.
Igor Dodon

Igor Dodon s-a arătat extrem de supărat că AUR a venit la el acasă, acolo unde se afla la acel moment soţia şi copiii săi. Dodon a declarat că pentru asemenea acţiuni merită de „plesnit peste bot”.  

Dodon a afirmat că cei din AUR sunt nişte „idioţi” şi „debili”.

„Eu eram ieri la Bălţi. Soţia era acasă şi mi-a trimis un video cu aceşti idioţi care protestau. Acasă am soiţie, copii. Dacă vreţi să protestaţi, protestaţi la sediul PSRM sau la Parlament. Ce aveţi voi cu o casă privată? Pentru aşa ceva ar trebui să le dăm peste bot, dar nu vom face asta, probabil, cel puţin la această etapă. Nu vom ierta asta niciodată.

Pentru ce să vii acasă şi să strigi despre tatăl cuiva? Dar dacă mâine eu vor aduna Garda Tânără (tineretul socialiştilor) şi mă voi duce acasă la Munteanu? (Valeriu Munteanu, candidat pe lista electorală AUR) care are cinci fete, îi va fi plăcut când voi striga pe acolo? Există linii roşii”, a spus Igor Dodon. 

Igor Dodon consideră că AUR „este o bâtă” a Partidului Acţiune şi Solidarite, controlat de preşedintele Maia Sandu, care are scopul de a lovi în Socialişti indirect. „I-au găsit pe aceşti debili şi idioţi care sunt folosiţi ca bâtă politică”, a accentuat Dodon, potrivit Adevărul.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel