Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dobrovolschi: Social-democraţii nu mai pot "păcăli" pe nimeni
WhatsApp
Purtătorul de cuvânt al preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a susţinut, luni, că social-democraţii nu mai pot "păcăli" pe nimeni că sunt bine intenţionaţi şi interesaţi în a respecta voinţa cetăţenilor, referindu-se la intenţia de elaborare a unui proiect de revizuire a Constituţiei pentru punerea în aplicare a rezultatului referendumului din 26 mai.

În legătură cu intenţiile manifestate deja de către preşedintele Camerei Deputaţilor conform cărora PSD urmează să elaboreze un proiect de revizuire a Constituţiei pentru punerea în aplicare a rezultatului referendumului, preşedintele României consideră că PSD-iştii, oricât ar încerca să-şi spele imaginea, nu mai pot păcăli pe nimeni că sunt bine intenţionaţi şi interesaţi în a respecta voinţa cetăţenilor. Să fie oare o simplă coincidenţă că, imediat după ce preşedintele Klaus Iohannis a chemat partidele la consultări la Cotroceni, PSD este foarte grăbit să defileze public cu această iniţiativă de revizuire a Constituţiei?", a declarat Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat luni, la începutul şedinţei Biroului permanent, că urmează să fie elaborat un proiect de revizuire a Constituţiei pentru punerea în aplicare a rezultatului referendumului din 26 mai.

În şedinţa Bp, deputatul USR Silviu Dehelean a ridicat problema urgentării întocmirii unui raport la Comisia juridică privind iniţiativa cetăţenească "Fără penali în funcţii publice".

"Săptămâna trecută am decis să trimitem o scrisoare către Comisia juridică pentru adoptarea unui raport pe proiectul referitor la iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei şi am vrut să mă asigur că se va face acest lucru", a spus Dehelean.

"Cred că astăzi vom avea un proiect de revizuire a Constituţiei pe tema referendumului, a afirmat Ciolacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel