Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Din două mere, puțin iaurt și fulgi de ovăz faci ușor niște biscuiți fabuloși, pe care toată familia îi va aprecia. Sunt geniali la micul dejun
WhatsApp
Din două mere, puțin iaurt și fulgi de ovăz faci ușor niște biscuiți fabuloși. Toată familia va aprecia acești biscuiți. Sunt geniali la micul dejun sau la gustare.
Din două mere, puțin iaurt și fulgi de ovăz faci ușor niște biscuiți fabuloși, pe care toată familia îi va aprecia. Sunt geniali la micul dejun

Creșterea în greutate sau, mai rău, afectarea sănătății, din cauza faptului că nu reușești să-ți stăpânești pofta de dulce, este o problemă care trebuie neapărat rezolvată. Dar cum? Pur și simplu căutând rețete delicioase, dar sănătoase, cum ar fi biscuiții cu mere și iaurt, care sunt buni și foarte ușori.

De fapt, acestea conțin doar 50 Kcal per biscuit și, spre deosebire de preparatul tradițional, nu au zahăr, făină albă, unt sau ouă. Alternativ, se folosește făină de ovăz și iaurt, două ingrediente care fac ca rezultatul final să fie în mod cert dietetic. De asemenea, au un gust deosebit de bun și, prin urmare, vor fi pe placul celor mici și mari, care le pot savura la micul dejun sau ca gustare.

Nu rata: Plăcinte cu mere rapide, fără aluat și fără coacere. Uită de oricare altă rețetă tradițională când ești pe grabă. Aceasta e top!

Mai mult, acești biscuiți fantastici pot fi serviți chiar și ca desert și împărțiți cu prietenii, rotunjind în cel mai bun mod cu putință un pic de convivialitate. Dacă apoi socotiți că preparatul este foarte simplu, ați terminat, pentru că nu toată lumea are întotdeauna timpul și dorința de a ține pasul cu lucruri prea elaborate. Și, această ușurință te poate ajuta mai ales în virtutea faptului că dispar foarte repede, așa că, dacă nu ai avut timp să le guști, te poți revanșa în doar câteva minute.

Rețeta de biscuiți cu mere, fulgi de ovăz și iaurt 

 


Timp de preparare: 10 minute
Timp de repaus: 30 de minute
Timp de coacere: 30-35 minute
Porții: 12 biscuiți mari
Calorii: 50 Kcal per biscuit


Ingrediente

200 ml iaurt
110-120 g fulgi de ovăz
2 mere
1 lingură de miere
Câteva picături de esență de vanilie
Suficientă scorțișoară
Suficient zahăr pudră (opțional)

Vezi și: Gogoșile acestea sunt bijuterii. Se fac imediat din brânză de vaci. Mănânci și mai vrei!

Pregătire

Pentru început, puneți fulgii de ovăz într-un bol, adăugați iaurtul, amestecați cu o spatulă și lăsați să stea 30 de minute.

Acum radeți merele fără să le curățați de coajă (îndepărtați doar pielița dacă este tare), stoarceți-le și puneți deoparte sucul dacă are prea mult (pentru alte preparate sau pentru a-l bea chiar dumneavoastră) și adăugați-le la fulgii de ovăz.

Acum se integrează mierea, esența de vanilie și scorțișoara, se amestecă bine, se tapetează o tavă de copt cu hârtie de copt și se pune câte o lingură de amestec pentru a face biscuiții.

La final se coace în cuptorul preîncălzit timp de 30-35 de minute la o temperatură de 190°C. Când este gata, se presară cu zahăr pudră și se servește.

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt          
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g          
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G           

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ   

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel