Publicitate
Astăzi vă vom prezenta o rețetă de omletă japoneză cu doar două ingrediente: ouă și cacao. Metoda de gătit direct în tigaie are rezultate uimitoare!
Rețeta de omletă japoneză arată ca o prăjitură și se poate servi cu sos iute și branza sau cu sosuri dulci, mierea de albine fiind recomandată în mod special.
Pionono de Crăciun, genial de bun! Aperitiv de milioane! Salvează rețeta
- 5 ouă
- 4 lingurițe de zahăr
- 1 linguriță de cacao
- unt sau ulei pentru gătit.
Pentru a începe trebuie mai întâi să separați albușurile de gălbenușuri.
În bolul cu gălbenușuri puneți două lingurițe de zahăr și lingurița de cacao și amestecați bine cu un mixer electric.
Bateți albușurile spumă, adăugați celelalte două lingurițe de zahăr, și amestecați foarte bine până devin tari.
Într-o tigaie cu ulei încins, se pune compoziția din ouă și cacao și se întinde pe toată suprafața, ca la o clătită. Lăsați un minut să se gătească, iar apoi adăugați peste albușurile bătute spumă.
Acoperiți cu un capac și gătiți cinci minute.
Scoteți pe o farfurie și tăiați omleta, cu grijă, în două. Puneți jumătățile una peste cealaltă, cu spuma la mijloc, și gata!
Aveți un desert minunat. Poftă bună!
-------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News