Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dieta de gheață: Cum să slăbești rapid, alegând un tip neobișnuit de regim
WhatsApp
Dieta de gheață este considerată cea mai simplă și cea mai plăcută dietă, deoarece se bazează pe consumul de alimente reci, spun experții.
Dieta de gheață: Cum să slăbești rapid, alegând un tip neobișnuit de regim

Acest lucru forțează organismul să consume și mai multă energie, pentru a încălzi totul și apoi pentru a digera bolul alimentar. 

Se crede că printr-o dietă cu gheață, o persoană poate pierde până la 5 kilograme în doar 7 zile. Este asta adevărat?

 

Dieta de gheață: cum să slăbești rapid, alegând un tip neobișnuit de regim



Unele dintre dietele de slăbire câștigă popularitate destul de repede, inclusiv cea de gheață. 

Cu toate acestea, atunci când sapi mai adânc în istorie, îți dai seama că dieta nu este nouă. Dieta de gheață a fost inițiată de Petit Bee, care a pus la punct un plan de dietă de o lună și jumătate. 

Esența sa era că o persoană ar trebui să mănânce numai alimente reci, precum și să stea tot timpul în camere reci. 

Cu alte cuvinte - pentru a îngheța corpul atât în interior, cât și în exterior. Un nutriționist din America a sugerat, de asemenea, o variație interesantă a acestei diete. 

Aceasta consta în consumul regulat de gheață. Doctorul însuși a descoperit că, în acest fel, o persoană poate pierde un kilogram în plus pe lună, menținând aceeași dietă și evitând activitatea fizică.

 

Dezavantajele dietei de gheață

 


Nu toți experții susțin acest tip de dietă, deoarece unii oameni vor să slăbească cât mai repede, așa că încep să depășească norma de consum de gheață - mai mult de 1 litru. 

Au existat cazuri în care o persoană a consumat până la 7 kilograme. Cu toate acestea, acest lucru poate fi foarte periculos pentru organism, deoarece atunci când se consumă o astfel de cantitate de gheață, unele dintre organe nu pot funcționa corect. 

Pe vreme rece, trebuie să fiți foarte atenți la dieta cu gheață și în niciun caz să nu mâncați ghețari sau cruste de zăpadă. De asemenea, consumul de gheață este strict interzis în perioadele în care organismul este supraîncălzit. 

Să nu uităm că gheața are un efect negativ asupra dinților umani. Smalțul începe să se crape și apar probleme serioase cu coroanele. 

Unii experți atrag atenția că singurul lucru bun al dietei cu gheață este că vei începe să bei mult mai multă apă. 

Iar acest lucru este important în orice dietă. Având în vedere eficacitatea unei astfel de metode de a pierde în greutate, ar fi rațional să se folosească o versiune mai blândă.

 

Reguli de dietă


Puteți găsi un număr mare de fani ai acestui tip de dietă, dar ei rămân la varianta propusă de Petit B. Acesta arată după cum urmează:

1. O dietă este cea mai bună atunci când este concepută pentru perioade scurte. Din acest motiv, puteți mânca timp de 12 ore, iar în restul timpului orice aliment este interzis, deoarece organismul trebuie să se odihnească.

2. Nu este necesar să se limiteze în produse alimentare, precum și să se numere permanent caloriile consumate în timpul zilei.

3. Gustările sunt strict interzise. Cu toate acestea, este foarte ușor să renunți la ele, deoarece o persoană va primi o cantitate mare de nutrienți în timpul mesei principale.

4. În ciuda absenței interdicțiilor, unele alimente ar trebui să fie incluse în dieta proprie. Această listă include ardeii, care accelerează procesul metabolic, precum și unele legume și ierburi, cum ar fi busuiocul și cimbrul. Acestea cresc capacitatea organismului de a arde calorii suplimentare.

5. Ar trebui să faceți exerciții fizice în timp ce țineți dietă. Principalul lucru este să faceți exerciții într-un mediu mai răcoros.

Astfel, datorită dietei de gheață, o persoană poate scăpa de excesul de greutate, dar există o probabilitate mare de a dăuna propriului organism. Din acest motiv, este mai bine să consultați un specialist pentru a evita consecințele negative. 

Notă: Acest articol este pur informativ. Editorii ȘtiriDiaspora.ro nu pot prescrie niciun tratament medical și nu pot stabili niciun tip de diagnostic. Sfaturile și trucurile noastre sunt complementare tratamentelor alopate. În cazul în care aveți probleme de sănătate, vă rugăm să consultați un medic specialist.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel