Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Diaconu: Dragnea a ORDONAT public tovarășilor de arme să dispună controale cu DEDICAȚIE în cazul lui Iohannis. Adică, acțiuni ale statului, la comandă politică
WhatsApp

Fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu, scrie pe pagina personală de facebook  că ANI ar trebui să verifice veniturile familiei președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Dragnea le-a transmis președintelui ANAF Ionuț Mișa și ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici că ar trebui să ”recupereze sutele de mii de euro de la domnul preşedinte Iohannis".  

„Livache, dacă e bal pentru mafioți, dă muzica mai tare să audă tot poporul!

După ce a trimis potera fiscală în redacțiile Rise Project și Hotnews, Liviu Dragnea a ordonat public tovarășilor de arme, preacinstiților Mișa și Teodorovici, să dispună controale cu DEDICATE în cazul lui Iohannis. Adică, acțiuni ale statului, la comandă politică!

În cel mai pur stil sud-american, instituțiile statului sunt folosite în răfuiala unui infractor cu toți opozanții săi.

Pentru că oricum sunt greu de explicat acum limitele și atribuțiile ANAF în verificarea averilor politicienilor/funcționarilor publici, îi transmit lui Dragnea că mai sigur pe rezultate ar fi să ceară public ANI (care are atribuții pe verificarea inadvertențelor dintre avere și venituri în cazul funcționarilor publici și politicienilor) să verifice, tot “la comandă”, veniturile obținute din “vânzări succesive” ale familiei Dragnea. Sau, mai concret, modul cum atâtea active ale statului (hotel, vilă, fermă de porci, etc.) au trecut în proprietatea familiei domniei sale.

P.S. Vă readuc aminte că, imediat după preluarea mandatului de către Iohannis, coincidență sau nu, sub guvernul tehnocrat, mi s-au întâmplat următoarele:
- un procuror habarnist m-a implicat la ordin în rușinea de dosar “Partida romilor”
- ANI m-a verificat aproape trei ani de zile, constatând FERM că nu există nici un leu diferență față de veniturile pe care le-am declarat public

Așadar, știu ce înseamnă dosare bănuite a fi la comandă!

Liviu Dragnea, tu nu ești victima! Ești un baron de tip mafiot aflat la capăt de drum în paginile istoriei”, a scris Diaconu pe Facebook. 


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel