Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DEZASTRU. Liviu Dragnea: Mergem PÂNĂ LA CAPĂT
WhatsApp

Liviu Dragnea  a declarat că vor face totul pentru îndeplinirea programului de guvernare şi ''aducerea normalităţii'' în ceea ce priveşte legile Justiţiei şi Codurile penale. 

"Câţi oameni stau acum în puşcării (...) nevinovaţi? Nimeni nu ştie în care dintre procese au fost folosite probe false? (...) Au luat şi oameni fără funcţii. (...) Nu o să ne fie frică. Vreţi să lăsăm în continuare justiţia la bunul plac al unor indivizi fără scrupule? (...) Statul de drept este cu totul şi cu totul altfel decât (...) poliţia politică. Ceea ce ne-a interesat pe noi - mergem până la capăt cu programul de guvernare şi cu ceea ce ne-am asumat pentru a aduce normalitate în legile Justiţiei şi în Codurile penale", a declarat Dragnea, la Şcoala Politică a TSD,potrivit b1 tv

"Ne tot acuză că afectăm independenţa Justiţiei. Nu, noi afectăm dependenţa Justiţiei. Eu vreau, noi vrem ca judecătorii în România să poată să judece liber şi după propria conştiinţă, să nu mai vedem cum se întâmplă în aceste zile - judecători ameninţaţi în direct la tv cu nume şi prenume de către nişte aşa zişi moderatori cu grade sau atât de proşti încât nu au nici grade, dar agăţaţi. Asta vrem. Şi vrem ca într-adevăr procurorii să fie independenţi, să nu mai facă dosare la comandă (...), să nu mai fie obligaţi să falsifice probe, să nu mai târască ani de zile în procese oameni care la final să fie achitaţi. Este ceva anormal ceea ce ne dorim noi? Nu cumva e în orice ţară democratică asta?", a spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel