Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Detergent ecologic, făcut din albușurile rămase! Un turc ingenios, la care vei apela mereu
WhatsApp
Ai preparate un desert, în care  ai avut nevoie doar de gălbenușuri și nu știi ce să faci cu albușurile? Gândul te duci imediat la bezele, care sunt excelente după cină, dar și ca o gustare delicioasă în timpul zilei.
Detergent ecologic, făcut din albușurile rămase! Un turc ingenios, la care vei apela mereu

Dar dacă nu ești tentat de bezele? Trebuie să știi că albușurile pot fi folosite foarte util în alte scopuri. Există trucuri pentru a le folosi într-un mod alternativ și pentru a rezolva unele probleme cotidiene. Îți vom explica cum să faci in albușurile rămase un detergent ecologic și economic. Ești curios cum? Să începem!

În primul rând, trebuie să bateți albușurile rămase până se întăresc. De fapt, prin încorporarea aerului, acestea vor fi mai puțin lipicioase și ușor de utilizat în mod inovator și surprinzător.

 

Amestecă albuș de ou și amoniac. Cele mai bune și simple trucuri pentru curățarea impecabilă a ușilor de lemn din casa ta

Înmuiați un bumbac în albușul de ou și frecați ușor  frunzele plantelor de interior: vor fi strălucitoare, ca niciodată!

Sau, introduceți o cârpă curată în albușul de ou, lăsați-o să se înmoaie și frecați cu ea pielea pantofilor,  curelelor sau jachetelor. Pielea va fi din nou strălucitoare, foarte curată și va arăta  ca nouă.

 

Detergent ecologic, făcut din albușurile rămase! Un turc ingenios, la care vei apela mereu 

 

Adăugați câteva picături de oțet de vin alb în albușuri. Înmuiați o cârpă din microfibră în soluție și utilizați-o pentru a curăța mobilierul din lemn. Vei fi fermecat de noua lor splendoare. Și nici praful nu se va așeza imediat.  

Cum să curățați rapid și ușor caloriferele. Trucuri care te scapă de praful acumulat în 5 minute

 

Încearcă să folosești  albușurile pentru a lipi hârtie și carton: chiar și micile lucrări ale casei se vor dovedi a fi adevărate capodopere. Etanșarea  este perfectă pentru acest tip de material. În acest fel vei face o creație ecologică și non-toxica, doar cu ingrediente naturale.

Cum să dezgheți congelatorul în câteva minute. O metoda super ușoară, la care vei recurge mereu

Acum că știi cum să reciclezi albușurile rămase, nu te vei mai întoarce niciodată!  

 

Ai găsit în frigider lapte expirat? Nu-l arunca niciodată! Îl poți folosi cu succes la curățenia din casă

 

Din lapte expirat poți crea produse pentru frumusețea ta. De exemplu, dacă vrei să folosești un scrub exfoliant pentru față, acesta poate fi un ingredient cu adevărat eficient.

Pentru a face acest lucru, umpleți un castron cu lapte și adăugați trei linguri de fulgi de ovăz. Amestecă cele două ingrediente și întinde amestecul răcit pe piele, frecându-l ușor. Lăsați-l să acționeze până se usucă complet, apoi clătiți-l, masând fața. 

Dacă, pe de altă parte, vrei să albești petele de pe piele, ia un tampon de bumbac și scufundă-l în lapte apoi aplică-l pe zonele afectate. Lăsați-l să acționeze peste noapte și dimineața, nu uitați să vă clătiți fața. 

O altă utilizare pe care nu mulți dintre voi o cunoașteți despre laptele expirat este în menaj. Laptele este un ingredient bun de folosit pentru a curăța argintăria sau petele de cerneală de pe țesături, pentru gențile din piele și pentru a face mobilierul din lemn extrem de strălucitor. Acum că știi toate aceste utilizări grozave, nu vei mai arunca laptele expirat.

Tocmai ai aflat un truc pe care oricine trebuie să-l știe. Dă mai departe acest articol pentru a-i învăța și pe alții acest truc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel