Oreo prăjiți sunt tipici în unele locuri din Statele Unite, precum New York, și au devenit la modă. Deoarece New York este puțin departe de noi, trebuie să pregătiți singuri acești Oreo prăjiți și rezultatul va fi spectaculos. Veți putea încerca niște fursecuri moi și fierbinți, iar noi vă avertizăm, nu veți putea mânca doar unul. Nu ratați acest desert de prăjituri Oreo la StiriDiaspora.ro, o să vă surprindă!
- 6 biscuiți Oreo
- 1 ou
- ½ cană de făină de grâu (70 grame)
- 1 praf de sare
- 1 lingură ulei de măsline
- ½ cană de lapte (120 mililitri)
- 300 de mililitri de ulei pentru prăjit
- 1 lingură de zahăr pudră.
Pandișpan Oreo pufos, fără coacere și fără făină. Rețeta delicioasă din doar patru ingrediente!
Primul lucru pe care îl vom face este să batem oul împreună cu făina până se uniformizează, fără cocoloașe. Va deveni un aluat gros.
În continuare, adaugă laptele puțin câte puțin ca să se integreze bine. Dacă aluatul este prea lichid, mai puteți adăuga făina, iar dacă este prea gros puteți adăuga puțin lapte.
Se adaugă un praf de sare și o lingură de ulei de măsline. Continuăm să amestecăm bine și lăsăm să stea câteva minute.
Îmbrăcăm biscuiții Oreo cu amestecul nostru, scufundându-i bine în aluat, astfel încât să fie impregnat pe toate părțile.
Prăjiți biscuiții Oreo cu aluatul în ulei încins din abundență și întoarceți-i astfel încât să fie aurii pe ambele părți. Pentru prăjirea biscuiților Oreo putem folosi un ulei moale precum uleiul de floarea soarelui.
Odată prăjiți, puneți biscuiții Oreo pe hârtie absorbantă și stropiți cu zahăr pudră cât sunt încă fierbinți.
Tort cremos Kinder Bueno fără coacere. L-ai găti în fiecare zi!
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News