Rețeta care este recomandată persoanelor cărora le place simplitatea și rapiditatea unui desert. Gustul acestui cheesecake cu lapte vă va cuceri pe loc, așa că veți dori să-l faceți în fiecare zi.
Ingredientele pentru șapte porții:
350 de grame de lapte;
300 de grame de iaurt grecesc;
60 de grame de ștevia (sau 500 grame de zahăr granulat normal);
20 de grame de gelatină în foi;
15 - 20 de grame de biscuiți uscați fără zahăr adăugat;
trei gălbenușuri de ou;
chipsuri de ciocolată pentru decor.
Primul lucru este să înmuiați gelatina într-un vas cu apă, apoi lăsați-o deoparte. Luați o cratiță, puneți stevia (sau zahărul normal) și gălbenușurile, mixați-le cu telul de mână și apoi adăugați laptele.
Cratița se pune pe foc la flacără mică, continuând mereu să lucrați cu telul. Stingeți aragazul, adăugați gelatina, mai amestecați puțin și apoi lăsați compoziția să se răcească.
Vă sugerăm și: Tartă cu mere și ciocolată. O variantă delicioasă și ușoară a clasicei plăcinte cu mere a bunicii
Următorul pas este să încorporezi iaurtul, folosind același tel, cu care veți amesteca energic compoziția. Când amestecul a ajuns la densitatea potrivită, nu rămâne decât să-l turnăm într-o formă dreptunghiulară care a fost unsă ușor cu puțin ulei.
Vă sugerăm și. Tort cu nucă de cocos și ciocolată albă. Un desert ușor, delicios și pufos ca un nor!
După ce ați făcut acest lucru, ornați suprafața desertului cu biscuiții tocați și se da la frigider. După trei ore de stat la rece, desertul nostru poate fi scos pe masă.
Întoarceți desertul cu susul în jos pe un platou de servire și decorați-l cu fulgii de ciocolată. Bucurați-vă de masă și de o dietă delicioasă! Poftă bună!
Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News