Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Desert dietetic cu mere. Are doar 50 de calorii și poate fi consumat în fiecare zi
WhatsApp
Sărbătorile de Crăciun se apropie și astăzi am decis să vă oferim un desert de care să vă bucurați chiar și în această perioadă, fără a vă afecta dieta și greutatea, deoarece are doar 55 de calorii. Te poți bucura de acest desert în orice moment al zilei sau poți să-l oferi și musafirilor pe care i-ai invitat la cină.
Desert dietetic cu mere. Are doar 50 de calorii și poate fi consumat în fiecare zi

Este un desert pe baza de mere, ușor de preparat și foarte gustos. Are o notă deosebită care cu siguranță te va cuceri de la prima linguriță. Câteva ingrediente simple și nicio metodă de gătit sunt secretul acestui desert delicios, data în doar câteva minute. Apoi trebuie pus o anumită perioadă la frigider.

 

Iată ingredientele necesare preparării acestui deliciu culinar:

500 grame piure de mere,

2 lingurițe de gelatină instant,

scorţişoară,

200 ml apă caldă.

 

Desert dietetic cu mere. Are doar 50 de calorii și poate fi consumat în fiecare zi. PREPARAREA

 

 

Mai întâi trebuie să luați un pahar în care vei dizolva gelatina în cele 200 ml de apă caldă. Amestecați bine pentru a vă asigura că gelatina se va dizolva complet. Ajută-te cu o lingură, eventual chiar cu una de lemn.

Încercați și: Ștrudel cu mere, rețeta originală. Se prepară rapid, iar rezultatul e garantat

 

Apoi luați un castron în care veți pune piureul de mere pe care l-ai pregătit anterior. Apoi adăugați gelatina dizolvată. Cu ajutorul unui tel  electric, amestecați totul timp de aproximativ 5 minute.

 

Vedeți și: Tartă cu mere, stafide și aromă de lămâie. Se face cât ai clipi, iar rezultatul e fantastic

 

Apoi, luați compoziția pe care tocmai ați făcut-o și împărțiți-o în boluri. Nivelați suprafața și puneți bolurile la frigider pentru aproximativ o oră să se răcească. După o oră, scoateți bolurile din frigider și, dacă doriți, ornați suprafața desertului cu scorțișoară.

 

Vă sugerăm și: Plăcinta invizibilă cu mere, rețeta unui francez care face senzație pe glob. Merele sunt vedete, blatul este "invizibil"

 

Acum puteși aduce la masă desert și să-l savurați. Veți vedea că este cu adevărat incredibil de bun. Fii sigur că  și copiilor le va plăcea. Mai mult, vă puteți răsfăța cu acest desert în siguranță, deoarece are un conținut foarte scăzut de calorii și nu va afecta dieta săracă în calorii pe care o urmați. Poftă bună!

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel