Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Deputatul Cătălin Rădulescu, prima reacție după ce Marcel Ciolacu a spus că îl EXCLUDE din PSD: „E mai importantă persoana mea“
WhatsApp
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că va propune Consiliului Politic Naţional al partidului excluderea celor trei social-democrați care nu s-au prezentat la Parlament pentru votarea moţiunii de cenzură şi care au invocat probleme legate de coronavirus. Unul dintre ei este deputatul Cătălin Rădulescu, zis și Mitralieră.

„Domnul Potor, domnul Rădulescu şi doamna Carmen Dan. Dacă tot forţăm aşa lucrurile, am să propun Comitetului Politic Naţional excluderea celor trei foşti colegi ai mei. (...) Nu e niciunul bolnav”, a spus liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a intrat, în direct, la Realitatea PLUS, și a făcut primele declarații după ce a fost amenințat cu excluderea din partid.

„Nu mă interesează ce zice zice domnul Ciolacu în acest moment. Pe mine mă interesează sănătatea mea. E mai importantă familia și persoana mea decât Ciolacu. Sunt de 25 de ani în partidul ăsta și refuz, ca medic, să ascult astfel de prostii... Că sunt bolnav și vrea să mă dea afară Foarte bine, să mă dea afară“, a afirmat Rădulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel