Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Deputat PSD, în stare GRAVĂ din cauza noului coronavirus
WhatsApp
Deputatul Sebastian Radu a fost confirmat recent cu COVID 19 şi a dezvoltat o formă gravă de boală, declară pentru MEDIAFAX surse politice.

Săptămâna trecută a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Pentru că se simțea foarte rău, a fost transferat la București, unde este intubat”, au precizat pentru MEDIAFAX surse politice.

„Piețele trebuie să rămână deschise! Am votat astăzi pentru producătorii românii, „#făuritoriidehrană” cum le spune domnul ministru Daea. Am votat pentru că sănătatea nu se protejează cu piețe închise, cu marfă vândută în frig, cu dispreț pentru români. Sănătatea se protejează cu măsuri clare, concrete și logic aplicate. Cu cetățeni care au acces la produse proaspete aproape de casă. Cu respect față de fiecare. Cu asumarea responsabilității, nu cu abțineri de la vot”, a scris săptămâna trecută pe Facebook deputatul Sebastian Radu.

Sebastian Radu a fost viceprimar al municipiului Buzău, este la primul mandat de deputat și este membru al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților. El nu se mai află pe lista PSD Buzău pentru un loc în Parlamentul României.

sebastian_radu_deputat_psd

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel