Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Deputat PNL, internat după ce a fost infectat cu coronavirus: "Inevitabilul s-a produs, din păcate"
WhatsApp
Deputatul PNL Ben Oni Ardelean transmite că este internat la Spitalul Victor Babeș Timișoara, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19: „Inevitabilul s-a produs, din păcate”.

„De ieri (duminică - n.r.), mă aflu internat la Spitalul Victor Babeș Timișoara, după ce, cu o seară înainte, am prezentat simptome clare de infecție cu Coronavirus. În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine- cadrele medicale dând dovadă de un profesionalism și o dăruire pentru pacienți, greu de înțeles din afara spitalului”, transmite pe Facebook Ben Oni Ardelean.

El ține să mulțumească managerului spitalului, dr. Cristian Oancea, medicilor, asistenților medicali, infirmierelor și personalului auxiliar, care sunt lângă pacienți „neîncetat, 24 din 24”.

„Menționez faptul că în toată perioada de campanie electorală, la puținele întâlniri avute, m-am protejat, atât eu cât și ceilalți participanți, însă inevitabilul s-a produs, din păcate. Vom ține legătura în ultima săptămână de campanie, aici, în mediul online, unde am timp să comunic mai des acum. Aveți grijă de dumneavoastră, protejați-vă cât de mult posibil, fiți optimiști și nu vă pierdeți credința în Dumnezeu! Împreună vom trece și peste această încercare”, conchide parlamentarul liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel