Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Denise Rifai: „Rareș Bogdan nu a fost niciodată jurnalist. A fost politician întotdeauna“
WhatsApp
Denise Rifai a vorbit, într-un interviu cu Mirel Curea pentru EVZ, despre colegii săi de presă - Rareș Bogdan și Cozmin Gușă și „reconversia“ lor profesională în politicieni.

Denise Rifai a afirmat că nu are cum să fie vreodat supărtă pe vreunul dintre ei pentru că au ales calea politcului pentru că, în esență, atât Rareș Bogdan cât și Cozmin Gușă au fost „politicieni dintotdeauna“.

„Cozmin Gușă e politican în tot. Ca și Rareș (n.r. Bogdan). Rareș nu a fost niciodată jurnalist. Rareș a fost politician întodeauna. E în ADN, în rasa lor. Băieșii ăștia di sunt complecși și au momente când au viziune comunnă, dar pe doctrină sunt separați. Foarte bine că face politică. Bravo lui. E tânăr. Bărbatul devine bărbat după 45 de ani“, a afirmat Denise Rifai.

Ea a adăugat că Rareș Bogdan a mai trecut prin „reconversie“ profesională, devenind jurnalist, dr că acum dacă e în politică trebuie să facă „trebă“ și să caute să nu cadă în capcana celebrității.

„Rareș nu a fost jurnalist niciodată. A fost om politic. Asta e rasa lui. Trebuie să fim liberi la cap, să facem ce simțim în etapele vieții. Rareș a făcut la început politică, a avut carnet de partid, apoi a intrat în presă. Acum vrea să facă politică iar. Dacă mâine vrea să termine cu politica, ce, nu mai acceptăm reconversia profesională? Omul trebuie să muncească toată viața lui și să facă ce-i place, dar să facă de calitate. Nu avem nevoie de vedete în politică. La Rareș asta ar fi... E important să vină cu proiect și să facă treabă“, a adăugat Denise Rifai în dialogul cu Mirel Curea la „Dosarele presei“ de la EVZ Tv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel