Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Denise Rifai, înfuriată: „Mă băieți, voi chiar nu înțelegeți! Păcat de cămășile alea scumpe, fine, croite perfect“
WhatsApp
Jurnalista Denise Rifai a făcut un nou comentariu în stilu-i caracteristic la adresa politicienilor care se umflă-n pene cu cifrele din sondaje, prin platourile emisiunilor de televiziune.
Sursa foto: captură Realitatea TV

Denise Rifai le transmite un mesaj tranșant politicienilor care au început să se încălzească pe margine pentru campania electorală, driblând pe la diferite televiziuni și rostogolind sondaje și cifre.

„Eu mor cu partidele astea! Mă băieți, voi chiar Nu înțelegeți că degeaba va tot măsurați și “pipăiți” opțiunile electoratului, pentru ca mai apoi să va bateți cu pumnii-n piept, prin platourile de televiziune, cu cifrele voastre din sondaje!!!! Păcat de cămășile alea scumpe, din materiale fine, croite perfect pe tiparul dvs! :)))

Românii și România sunt sătui de măsurătorile și de sondajele voastre!

Și dacă ați fi înțeles, că dacă în loc să fii cheltuit atâția bani pe sondajele astea, ați fi lăsat în urmă dvs un drum, o școală, o stradă, o canalizare, voturile ar veni natural și nu ar mai fi această rată de absenteism de cca 50% din populația cu drept de vot.

Dar în definitiv, doar sondajutzele și cifrutzele îl interesează pe politicianul clasic din România. Sondajul și porția lui din Marele Tort. Problema e că tortul e tot mai mic și România tot mai săracă și tot mai în urmă față de statele vecine!

Faceți treaba, nu sondaje!“, le transmite Denise Rifai politicienilor ahtiați după cifre și sondaje.

„PS. Ia testați opinia publică cu niște legi strașnice și cu ceva consolidare reală a nivelului de trăi, și o-ți veți vedea atunci cum vor sări voturile din sondaje!“, conchide aceasta o postare pe pagina sa de Facebook.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel