Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Degresant puternic de casă cu ingredientele din bucătăria ta. Dezinfectează și îndepărtează grăsimea cea mai blocată. Un truc genial
WhatsApp
Când vine vorba de curățarea locuinței, scoatem întregul nostru arsenal de produse chimice pe care le cumpărăm din supermarket pentru a ataca orice problemă. Cu toate acestea, există remedii naturale super puternice care pot face sarcinile de curățare mult mai ușoare, cum ar fi acest degresant puternic de casă pe care vi-l prezentăm astăzi. Dezinfectează și îndepărtează grăsimea cea mai blocată.
Degresant puternic de casă cu ingredientele din bucătăria ta. Dezinfectează și îndepărtează grăsimea cea mai blocată. Un truc genial

Acest remediu este super profitabil. Cu doar câteva ingrediente poți obține o mulțime de produse care te vor ajuta să elimini grăsimile, bacteriile, mirosurile neplăcute și chiar ciupercile și mucegaiul, astfel încât să-l poți folosi în bucătărie, la vase, podea, chiar și pentru toaletă și chiuveta din baie. Așa că dacă doriți să aveți un detergent universal uimitor și eficient, acesta este răspunsul.

Câteva beneficii ale lămâii pentru curățare sunt: îndepărtează bacteriile și petele dure; este un agent de albire incredibil, îl poți folosi de la haine până la vase; compușii săi reglează aciditatea și favorizează eliminarea grăsimilor; elimină mirosurile neplăcute; potrivit experților de la UNAM, amestecul de suc de lămâie cu săpun face o soluție puternică pentru spălarea vaselor deoarece apa are minerale precum magneziu și calciu care fac o combinație bună de curățare; lămâia și săpunul neutralizează sărurile din apă și întăresc proprietățile săpunului; modifică pH-ul celulelor bacteriene și creează un mediu în care acestea nu pot supraviețui.

De ce miros urât cârpele de bucătărie și cum să scapi rapid de mireasma neplăcută din ele? Trucuri imbatabile

 

Cum să faci un degresant puternic de casă 

 

O să ai nevoie de:

- apă

- cojile a 5 lămâi

- 2 linguri de sare

- 1 lingură de bicarbonat de sodiu

- 150 mililitri de oțet alb

- 1 cană de săpun de vase.

Cel mai puternic antipraf de casă pentru a-ți lăsa mobila strălucitoare. Folosește doar aceste trei ingrediente pe care le ai în bucătărie

Pas cu pas:

Se fierbe un litru de apă în care veți adăuga cojile de lămâie. Nu trebuie să le curățați, pot fi cojile care ți-au rămas după ce ai făcut limonadă sau mâncare. Se adaugă sarea și bicarbonatul de sodiu și se amestecă foarte bine cu o lingură.

Lasă focul aprins până când apa își schimbă culoarea. Opriți focul și lăsați amestecul să se răcească puțin apoi îl veți strecura întrucât veți avea nevoie doar de lichidul rezultat, puteți scăpa de cojile fierte.

Adăugați oțetul și ceașca de săpun de vase la amestec. Adăugați încă un litru de apă și amestecați bine.

Cu ajutorul unei pâlnii umpleți câteva sticle curate pe care le-ați reciclat și puteți începe să-l utilizați! Petele de grăsime vor dispărea ca prin minune!

Amestecă o bucățică de castravete cu două linguri de ulei de cocos. În 10 minute îți vei mulțumi că ai făcut acest truc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel