Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
De unde are Dragnea pozele de la întâlnirile lui Ponta cu liderii PSD?
WhatsApp
Victor Ponta a declarat că a fost spionat de Liviu Dragnea. Ponta a aflat că Dragnea are poze cu el la întâlniri cu liderii PSD.

Surse convergente din Pro-România și PSD au declarat pentru Realitatea TV că pozele aflate în posesia lui Liviu Dragnea, în care ar fi apărut Victor Ponta la întâlniri cu liderii din județe, ar fi fost furnizate cu sprijinul DGA.

Direcția Generală Anticorupție este structura specializată a Ministerului Afacerilor Interne pentru prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului ministerului.

Realitatea TV a cerut un punct de vedere instituției.

Informațiile cu privire la proveniența pozelor au apărut la o zi după dezvăluirea lui Ponta, care a spus că ar fi fost spionat de Liviu Dragnea, la întrevederile lui cu liderii PSD.

Eu mai merg prin țară, mă întâlnesc cu lideri PSD, unii încă îmi sunt prieteni. La Comitetul Executiv le-a spus că are poze cu noi pe la terase, pe unde ne-am mai văzut. Le-a spus în clar: știu că v-ați văzut cu Ponta. Dacă asta este treaba Ministerului de Interne, atunci ce să zic”, a declarat  Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel