Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
De teama coronavirusului, românii aleg vacanțe autohtone
WhatsApp
Răspândirea coronavirusului îi va determina pe români să aleagă anul acesta o vacanța pe plaiuri natale.

Potrivit portalului de rezervări hoteliere Travelminit.ro, temerile românilor legate de răspândirea acestui nou tip de coronavirus îi vor determina să aleagă pentru primăvara și vara aceasta vacanțe în România.

Din cauza epidemiei de coronavirus din Europa și Asia, specialiștii se așteaptă la o majorare a prețurilor pentru vacanțele în România, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

 

De asemenea, se preconizează și o creștere a rezervărilor interne cuprinsă între 25 și 35%

 

„Perioadele de incertitudine din afara graniţelor ţării au atras mereu o creştere a turismului intern, iar situaţia coronavirusului are un efect similar.

Oamenii se simt în siguranţă acasă, nu îşi mai doresc să călătorească în afara ţării, să ajungă în aeroporturi laolaltă cu oameni din toată lumea, astfel că se reorientează asupra vacanţelor în România unde pot ajunge cu maşina personală.

Deja înregistrăm o creştere cu 10% a numărului apelurilor telefonice la call center-ul nostru şi o creştere cu 20% a numărului rezervărilor faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În perioada următoare ne aşteptăm ca numărul rezervărilor să crească şi mai mult", a declarat Timea Ambrus, director de operaţiuni la Travelminit.ro pentru businessmagazin.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel