Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
De la ce a pornit scandalul Șoșoacă-Rai Uno: "I'm a very famous senator of Romania!" - VIDEO
WhatsApp
Senatoarea Diana Șoșoacă se află în mijlocul unui nou scandal, după ce a refuzat să mai răspundă întrebărilor jurnaliștilor italieni de la Rai Uno pe motiv că ar fi filmat fără voia sa în cabinet. La baza scandalului se pare că se află și un cadou primit de Șoșoacă de la românii din Italia. 

Incidentul a avut loc vineri seară, la cabinetul de avocatură al Dianei Șoșoacă, unde o echipă de jurnaliști de la postul italian Rai Uno au venit să-i ia un interviu senatoarei.

„În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanşat un conflict. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 4. În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, a anunțat luni Poliţia Capitalei.

Vezi și: Soțul Dianei Șoșoacă, la Poliție după ce ar fi lovit un agent. Senatoarea: „Ei l-au dat cu capul de ușă! Și-a pierdut cunoștința”

De la ce a pornit scandalul Șoșoacă-Rai Uno

 

Senatoarea susține că a devenit suspicioasă în momentul în care a constatat că jurnaliștii, deși de la un post tv italian, vorbeau în engleză între ei și că le-a cerut să se legitimeze, lucru pe care aceștia l-ar fi refuzat.

În imaginile publicate de Lumea Justiției se poate auzi dialogul dintre Diana Șoșoacă și jurnaliștii prezenți în cabinetul de avocatură. 

"You are a criminal. It's against a criminal law. Infracțiune! Nu vă bateți joc de mine. Nu spune-ți că-mi adresați 3 întrebări și apoi începeți să filmați în biroul meu. Eu v-am explicat ce e pe acel tablou. Nu v-am dat acordul să filmați aceste lucruri.  You will pay for this. It's an insult for me, a senator of Romania, spune senatoarea, care le cere tuturor să se legitimeze: "Vreau să vă legitimați. Eu nu știu cine este acea femeie (jurnalista italiană de la Rai Uno). I am a very famous senator of Romania, i don't know who that girl is. Cum vă permiteți să vă purtați așa cu un senator al României?". 

Tablou primit cadou de la românii din Italia

 

În momentul în care a venit poliția, Diana Șoșoacă a încercat să prezinte propria variantă a scandalului.

"Am convenit că vor fi doar 3 întrebări la care voi răspunde. Fără acordul meu au început să filmeze prin tot biroul. Au văzut acest tablou și le-am spus că este de la românii din Italia. Am început să le explic, le-am arătat și un sac. Îmi tot spuneau să încep interviul. Doamna a fugit", a explicat Șoșoacă. 

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel