Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
De ce să pui un castron cu apă fierbinte în congelator. Trucul care te scapă de necazuri și de cheltuirea banilor
WhatsApp
Pentru a curăța temeinic congelatorul, uneori este necesară dezghețarea acestuia pentru a îndepărta tată gheața care se acumulează în timp și care îngreunează adesea procesul de curățare. Îndepărtați înghețul din frigider cu aceste trucuri simple.
De ce să pui un castron cu apă fierbinte în congelator. Trucul care te scapă de necazuri și de cheltuirea banilor

Din fericire, există diferite metode destul de simple care vă pot ajuta să eliminați toată gheața acumulată în interiorul congelatorului. Ia notă și aplică-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine data viitoare când trebuie să faci curățarea.

Cu două ingrediente din bucătărie faceți un detergent puternic pentru cele mai murdare locuri din casă. Cel mai eficient truc

Eliminați înghețul din frigider, astfel încât să vă puteți păstra aparatul mult mai mult timp fără a fi nevoie să cheltuiți atât de mult pe reparații.

 

Îndepărtați înghețul din frigider fără a vă deteriora aparatul

 

Uscător de păr: Acesta este unul dintre cele mai ușoare trucuri pentru că trebuie doar să îți iei un uscător de păr care dă aer cald pentru a înmuia gheața și astfel să o poți îndepărta mai ușor. Tot ce trebuie să faceți este să dați puțin aer cald peste suprafața înghețată și să urmăriți cum blocurile de gheață încep să cadă de la sine. Nu uitați să țineți congelatorul deconectat în timp ce îl curățați pentru a evita orice accidente.

A pus o cârpă înmuiată în oțet pe capacul coșului de gunoi. Trucul care a făcut minuni instant

Spatulă fierbinte: Spatula poate fi o idee grozavă, atâta timp cât gheața atașată nu este prea groasă. Trebuie să fii foarte atent cu această tehnică deoarece în timpul procesului ai putea deteriora congelatorul. Pentru a o face corect asigurați-vă că udați constant spatula cu apă foarte fierbinte în loc să o puneți direct pe foc. Îndepărtați gheața puțin câte puțin.

Apă fierbinte: Această tehnică este una dintre cele mai simple și mai eficiente, deoarece ar trebui să folosiți doar apă clocotită în boluri sau farfurii, să le puneți în congelator, să închideți ușa și să le lăsați acolo cel puțin 30 de minute. Acest lucru va înmuia înghețul și va fi mai ușor de îndepărtat.

Ține pâinea departe de frigider. Trucuri ca să nu mai irosești banii aiurea

Cârpa fierbinte: Pentru această tehnică, tot ce trebuie să faci este să umezești foarte bine o cârpă de bucătărie cu apă foarte fierbinte și să freci bine marginile înghețului pentru a se desprinde. Doar fiți foarte atent și încearcați să purtați mănuși pentru a nu vă arde.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel