Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
De ce să pui o rolă de hârtie igienică în frigider: un truc pe care oricine trebuie să-l știe
WhatsApp
Adesea, în frigider se întâmplă accidente. Vorbim despre peretele din spate, care se acoperă cu un strat de gheață. Prin urmare, nu este greu de ghicit că acest lucru duce la înghețarea rapidă a produselor alimentare. 
De ce trebuie să păstrăm o rolă de hârtie igienică în frigider un truc pe care fiecare gospodină trebuie să-l știe.

Desigur, putem chema un specialist, care va încerca rezolva problema, dar serviciile lui ne costă. Însă puțini știu că această problemă poate fi rezolvată ușor sau, mai degrabă, poate fi prevenită.

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o rolă din cea mai obișnuită hârtie igienică. Aceasta ne va ajuta să facem față și altor probleme.

Adesea oamenii stochează, incorect, alimentele în frigider. De exemplu, în recipiente de plastic sau pungi de plastic. Drept urmare, brânza se acoperă cu un strat alb, iar cârnații se acoperă și ei, rapid, cu un strat albicios alunecos.

În plus, dacă păstrați alimente în frigider pentru o perioadă lungă de timp în acest fel, va apărea un miros neplăcut. 

Cum redăm strălucirea bijuteriilor de aur. Avem nevoie doar de două ingrediente și vor fi ca noi

Astfel de probleme sunt rezolvate ușor cu un sul de hârtie igienică, deoarece hârtia, care are o structură poroasă și moale. Va absorbi umezeala și mirosurile neplăcute.

De ce să pui o rolă de hârtie igienică în frigider: un truc pe care oricine trebuie să-l știe

 

Încercați să puneți un sul de hârtie igienică pe un raft din frigider. Verificați rezultatul după câteva zile. Sulul de hârtie va fi ud, însă peretele din spatele frigiderului nu va mai fi acoperit cu picături de apă.

De asemenea, veți observa că produsele nu mai îngheață ușor, iar mirosul de la cele mai vechi alimente din frigider a dispărut.

Ingredientul natural care parfumează păturile și plapumele fără spălare. Trucul care elimină mirosurile neplăcute și de umiditate

Apropo, în ceea ce privește brânză și cârnații. Este recomandat ca aceste produse să fie împachetate, în prosoape, de hârtie înainte de a fi depozitate în caserole. În acest fel, alimentele, precum brânza și cârnații, rămân proaspete mai mult timp.

O rolă de hârtie igienică poate fi plasată nu doar pe rafturile frigiderului, ci și în sertarul pentru legume. Astfel, legumele nu vor deveni umede și vor rămâne proaspete mai mult timp. 

Trucul cu care scăpăm rapid de mirosul de mucegai din dulapuri. Aveți nevoie de un ingredient pe care îl folosiți mereu în bucătărie

Cel mai important lucru este nu uitați să înlocuiți rola de hârtie cu una nouă, după ce prima se udă. În caz contrar, hârtia se poate descompune pe raftul pe care fost pusă.

De ce să pui o rolă de hârtie igienică în frigider? Tocmai ai aflat un truc pe care oricine trebuie să-l știe. Dă mai departe acest articol pentru a-i învăța și pe alții acest truc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel