Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
De ce să pui o monedă în frigider când pleci de acasă. Trucul fantastic pentru a evita problemele de sănătate
WhatsApp
Să iei o pauză este întotdeauna un lucru bun, așa că pregătește-te pentru vacanța de iarnă, fă-ți bagajele și asigură-te că pui o monedă în frigider înainte de a pleca de acasă. Vă vom spune imediat de ce!
De ce să pui o monedă în frigider când pleci de acasă. Trucul fantastic pentru a evita problemele de sănătate

Te vei întoarce acasă relaxat și, de asemenea, flămând. Cu acest truc pentru casă vei ști, doar deschizând frigiderul, dacă mâncarea ta este în stare bună sau nu. Astfel, poți evita unele probleme de sănătate sau un moment prost de dureri de burtă.

Citește și De ce să pui un cățel de usturoi în toaletă. Trucul inteligent, aliatul ideal pentru gospodine

În primul rând, este important ca temperatura frigiderului să fie plasată în jur de 2 grade celsius, pentru a preveni proliferarea bacteriilor. Dar dacă există o întrerupere a curentului în timpul în care tu ești plecat de acasă?

 

De ce să pui o monedă în frigider dacă pleci de acasă?

 

Să pleci de acasă și să mergi într-o excursie cu prietenii tăi poate fi tot ce ai nevoie pentru a-ți revitaliza corpul, a-ți recăpăta energia și buna dispoziție. Dar nu pleca de acasă fără a pune o monedă în frigider!

Ceea ce se caută cu acest simplu truc este să verifici dacă, în timpul absenței tale, nu s-a generat o întrerupere prelungită a curentului și că niciunul dintre alimentele tale nu este stricat. Trebuie doar să urmezi acest truc pas cu pas.

Vezi și De ce să pui o cană cu orez în şifonier. Cele mai populare trucuri cu orez

Luați un pahar cu apă și puneți-l la congelator, lăsați să treacă câteva ore. Acum puneți o monedă care va fi suspendată peste apa înghețată sau aproape în mijlocul paharului. Pune paharul înapoi în congelator.

Când te întorci acasă, verifică paharul. Dacă moneda este încă suspendată în recipient, nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun. Dar dacă moneda se află la baza paharului, va trebui să aruncați alimentele în frigider!

Încearcă și Trucul fantastic de a separa albușul de gălbenuș cu un cățel de usturoi. Metoda, virală pe TikTok - VIDEO

Desigur, înainte de a pleca de acasă într-o excursie, va trebui să verifici tot ce ai în frigider și în afara lui. Dacă există ceva care este pe cale să se strice, mai bine donezi pentru a evita irosirea alimentelor.

Cu acest truc pentru casă, vei evita să ai vreo surpriză cu mâncarea ta.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel