Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
De 1 MAI se anunță multe petreceri pentru toate zodiile. Află ce tip de cocktail ți se potrivește și cât de bine te vei distra în weekend
WhatsApp
Se anunță un weekend plin de distracție pentru toate zodiile. Ceea ce înseamnă că băuturile vor fi nelipsite de la petreceri. Astrele au prezis ce tip de cocktail-uri se potrivește fiecărui semn din zodiac și cât de bine se vor distra de 1 Mai.

Chiar dacă ești sau nu fan al astrologiei, nu strică să vezi câteva idei noi de cocktail-uri pentru marile petreceri care se anunță de 1 Mai. În plus, este foarte distractiv să le pregătești chiar tu, de aceea, ți-am pregătit și ingredientele de care ai nevoie!

 

Berbec: Cuba Libre

 

1. -imagine fara descriere- (cuba-libre.jpg)


Berbecul este primul semn zodiacal, ceea ce îl face, de asemenea, simbolic, cel mai tânăr dintre semne. Este adevărat că Berbecii, indiferent de vârstă, au o energie aparte pe care o poartă cu ei pe tot parcursul vieții. Sunt, de asemenea, iubitori de distracție și cu siguranță știu cum să petreacă de 1 Mai.

Ce băutură mai bună pentru un Berbec decât ceva care a fost cocktailul preferat (și poate primul) al tuturor tinerilor ? Pentru tine, Berbec, cea mai potrivită băutură de 1 Mai este Cuba Libre.

Pregătirea unui pahar de Cuba Libre nu poate fi mai simplă de atât. Stoarceți o jumătate de lămâie într-un pahar înalt, umpleți paharul cu gheață, apoi turnați un shot (30 ml) sau două de rom și umpleți paharul cu Coca-Cola, sau cu Pepsi. Romul alb este folosit în mod tradițional pentru Cuba Libre, dar merge cu orice tip de rom după preferințe. Cu toate acestea, dacă doriți un pic mai multă complexitate, puteți adăuga coajă de lămâie verde în pahar după ce ați stors-o.


Taur: Kir Royale

 

3. -imagine fara descriere- (kir-royale.png)


Taurul este unul dintre cele mai subestimate semne zodiacale. Cuvintele care sunt folosite pentru a-i descrie pe Tauri îi fac să pară cam, ei bine, plictisitori - solizi ca piatra, fermi, de încredere, dar cu o tendință spre încăpățânare. În timp ce toate aceste lucruri pot fi adevărate (cu excepția părții plictisitoare).

Ceea ce oamenii uită adesea despre Tauri este faptul că semnul este guvernat de Venus, planeta numită după zeița iubirii și a frumuseții. Ca urmare, Taurul dintre toate semnele apreciază cu adevărat lucrurile frumoase din viață, cum ar fi petrecerile. Pentru tine, Taur, am ales unul dintre cele mai elegante și mai dulci cocktailuri - Kir Royale.

Pentru a pregăti un Kir Royale, începeți cu șampanie sau cel puțin un vin spumant de calitate decentă sau un Prosecco, dacă vă plac lucrurile dulci. De asemenea, veți avea nevoie de un lichior de coacăze negre, deși se poate folosi și unul pe bază de zmeură neagră. Turnați doar o linguriță și jumătate de lichior. Umpleți apoi paharul cu șampanie rece și serviți-l pe Taurul dumneavoastră preferat, iubitor de lux.


Gemeni: Tom și John Collins

 

2. -imagine fara descriere- (jhon-collins.png)


Gemenii sunt frecvent sufletul petrecerii, plini de efervescență și strălucire. Bineînțeles că un cocktail cu bule ar fi potrivit pentru această zodie, dar pe care să îl alegeți? Având în vedere natura duală a Gemenilor, ar fi bine să optați pentru gemenii Collins - Tom și John.

Diferența dintre cei doi Collins este că Tom se prepară cu gin, în timp ce John se prepară cu whisky (unora le place să folosească bourbon, dar alte rețete cer un amestec de whisky). Începeți prin a umple un pahar înalt cu gheață, apoi turnați un shot 930 ml) și jumătate din ginul sau whisky-ul ales. Adăugați un shot de suc de lămâie și 15 ml de sirop simplu, amestecați, apoi completați cu sifon. Ornați cu o felie de portocală sau de lămâie și poate cu o cireașă.


Rac: Bee's Knees

 

4. -imagine fara descriere- (bees-knees.png)


În timp ce Racul poate fi foarte iubitor și grijuliu, poate avea, de asemenea, o tendință spre toane din cauza faptului că este guvernat de Luna în continuă schimbare. Pentru a reflecta natura dulce, dar și complexă a nativilor Rac, cel mai potrivit este un cocktail cu miere din epoca Prohibiției, numit Bee's Knees.

După cum sugerează și numele, Bee's Knees este un cocktail îndulcit cu miere, dar dulceața este tăiată cu suc de lămâie și compensată de notele florale, dar astringente, ale ginului. Este destul de simplu de preparat - tot ce trebuie să faceți este să adăugați 2 shoturi (60 ml) de gin, 30 ml de suc proaspăt de lămâie și 15 ml de sirop de miere într-un shaker de cocktail. Agitați cu gheață, apoi turnrați într-un pahar de cocktail și decorați cu un twist. Dacă vă întrebați de unde puteți obține sirop de miere, îl puteți face chiar dumneavoastră, deoarece este o combinație simplă 1:1 miere și apă.


Leu: Singapore Sling

 

5. -imagine fara descriere- (singapore.png)


Leul este cel mai extravagant dintre semnele zodiacale, cunoscut pentru o personalitate numai bun[ de petrecere. Leilor le place întotdeauna să fie în centrul atenției, așa că am ales un cocktail care, de asemenea, iese în evidență în orice mulțime - Singapore Sling, o băutură cu o culoare roșie distinctivă care se potrivește cu personalitatea înflăcărată a Leului

Singapore Sling nu este cel mai ușor de preparat dintre cocktailuri, dar, de altfel, Leii înșiși cer o parte echitabilă de atenție. Rețeta conține gin, Benedictine, Grand Marnier, lichior de cireșe, suc de ananas, suc proaspăt de lămâie și un strop de bitter, toate agitate cu gheață și completate cu sifon înainte de a fi ornate cu o lamelă de portocală și o cireașă.

 

Fecioară: White Lady

 

6. -imagine fara descriere- (white-lady.png)


Fecioarele sunt modeste, discrete, chiar timide uneori, însă au standarde foarte exigente și nu așteaptă nimic altceva decât ce e mai bun de la ele însele, dar și de la o petrecere. Așa că de 1 Mai, toate Fecioarele vor fi doar în locații selecte. Pentru tine, Fecioară, cea mai potrivită băutură este eleganta White Lady.

White Lady, potrivit Serious Eats, este creația legendarului mixolog japonez Kazuo Uyeda. Pentru a o prepara, trebuie doar să amestecați gin sec cu Cointreau și suc proaspăt de lămâie, să agitați cu gheață, apoi să serviți într-un pahar de cocktail.


Balanță: Cocktail Aviația

 

7. -imagine fara descriere- (aviation.png)


Balanța este simbolizată de balanță și, la fel ca și instrumentul, acest semn este despre echilibru. Balanțele sunt, de asemenea, un element de aer, așa că pentru ele am ales o băutură corespunzătoare - Aviația.

Aviația, o băutură de modă veche care s-a bucurat de o adevărată renaștere în era cocktailurilor artizanale, este, ca și Balanța, despre crearea armoniei dintre - gin astringent, lichior dulce de maraschino, crème de violette ușor parfumată și lămâie acră. Rețeta prevede amestecarea ingredientelor cu suc proaspăt de lămâie, apoi se agită cu gheață și se servește într-un pahar de cocktail sau de martini. Băutura are o culoare violetă încântătoare, care va fi pe placul Balanțelor iubitoare de frumusețe.


Scorpion: Negroni

 

8. -imagine fara descriere- (negroni.png)


Scorpionii, au tendința de a fi destul de intens și chiar misterios. Ce băutură mai bună pentru un Scorpion decât o băutură care este la fel de întunecată și complexă și, ca și scorpionul, are un pic de venin în coadă? Vorbim, bineînțeles, despre Negroni, un cocktail care, la fel ca și Scorpionul, nu este cu siguranță pentru cei timizi.

În timp ce profilul de arome al Negroni poate fi complicat, prepararea băuturii nu ar putea fi mult mai ușoară. Pur și simplu amestecați părți egale de gin, Campari și vermut dulce peste gheață, apoi strecurați-l într-un pahar umplut cu gheață. Deși poate că nu este dragoste la prima înghițitură, Negroni, la fel ca un Scorpion, are un farmec curios care s-ar putea să te surprindă înainte de a ajunge la fundul paharului.


Săgetător: Tequila Sunrise

 

9. -imagine fara descriere- (tequila-sunrise.png)


Săgetătorii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt îndrăzneți, entuziaști și pregătiți pentru orice aventură care le iese în cale. De 1 Mai, pentru acest semn de foc, cea mai potrivită băutură răcoritoare și plină de savoare și la fel de directă ca și cei născuți sub semnul arcașului, este Tequila Sunrise. Săgetătorul, un star rock înnăscut, nu numai că se va bucura de această băutură, dar va aprecia și faptul că a inspirat hitul cu același nume al trupei The Eagles din 1973.

Pentru a prepara Tequila Sunrise, tot ce trebuie să faceți este să turnați un shot și jumătate de tequila și 3 de suc de portocale într-un pahar înalt, umplut cu gheață, apoi să picurați grenadină de-a lungul interiorului paharului. Grenadina se va scufunda până la fund, creând un efect dramatic de răsărit de soare, fără a mai fi nevoie de niciun efort.


Capricorn: Old Fashioned

 

10. -imagine fara descriere- (old-fashioned.png)


Capricornii sunt tradiționaliștii înrăiți ai zodiacului. Sunt considerați a fi suflete vechi, deși unii i-ar numi de-a dreptul demodate. Ei bine, nu este nimic în neregulă cu asta, deoarece de multe ori petrecerile în stil Nostalgia, au avut un succes răsunător.

În onoarea ta, Capricorn, de 1 Mai, îți prezentăm Old Fashioned, o băutură testată în timp, care este unul dintre cele mai vechi cocktailuri cunoscute. Un Old Fashioned corect se prepară prin amestecarea unui cub de zahăr sau a unei linguri de sirop simplu cu câteva picături de bitter și o lingură de apă într-un pahar cu gheață răcit, apoi se umple paharul cu 2 shoturi de whisky sau bourbon, se adaugă gheață și se ornează cu un fir de portocală sau de lămâie.


Vărsător: Moonwalk

 

11. -imagine fara descriere- (moonwalk.png)


Vărsătorii sunt vizionari, care merg cu îndrăzneală acolo unde nimeni nu a mai ajuns. Vă imaginați cât de tare petrec ei de 1 Mai. Pentru Vărsătorul de apă, prezentăm un cocktail neobișnuit care datează de la începutul Epocii Vărsătorului - Moonwalk.

Potrivit Saveur, Moonwalk a fost creat în 1969 de barmanul șef de la hotelul Savoy din Londra, în onoarea aselenizării Apollo 11, care a fost prima dată când omenirea a pus piciorul pe un teritoriu extraterestru. De fapt, acest cocktail a fost prima băutură pe care au servit-o de astronauții Neil Armstrong și Buzz Aldrin la întoarcerea lor pe planeta Pământ.

În cazul în care vă întrebați, această băutură conține grapefruit, lichior de portocale și câteva picături de apă de trandafiri, completate cu șampanie sau vin spumant.

 

Pești: Fog Cutter

 

12. -imagine fara descriere- (fog-cutter.png)


Pești sunt al doisprezecelea și ultimul semn din zodiac și conțin elemente din toate celelalte semne, deci ei se pot mula aproape pe orice stil de petrecere și băutură. Cele mai multe dintre aceste calități, însă, sunt păstrate sub suprafața acelor ape care par liniștite ale Peștilor.

Pentru un cocktail special pentru Pești, am ales Fog Cutter, o băutură care, la fel ca Peștii, are câte puțin din toate. Necesită un shot de rom alb, unul de gin, brandy, suc proaspăt de portocale, suc proaspăt de lămâie și o crenguță de mentă pentru a arăta frumos. Cum Fog Cutter este o băutură tiki, ai putea chiar să o servești într-o cană drăguță de sirenă, ceva ce cu siguranță îi va încânta pe Peștii iubitori de ocean.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel