Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dave Chappelle, atacat pe scena de la Hollywood 
WhatsApp
Comediantul Dave Chappelle a fost atacat marți seară pe scena de la Hollywood Bowl. 

Dave Chapelle se afla la Los Angeles, pe scenă, în momentul în care a fost atacat de un agresor care l-a trântit la pământ înainte de a fi reținut și arestat, potrivit Reuters.

New York Times a relatat că Chappelle, în vârstă de 48 de ani, a părăsit scena în urma atacului, dar s-a întors pentru a-și termina numărul și a părut să nu fie rănit.

Un agent și un reprezentant de relații publice al lui Chappelle au refuzat să comenteze incidentul. Nu este clar ce a motivat atacul.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles l-a identificat miercuri pe suspect ca fiind Isaiah Lee, în vârstă de 23 de ani, care era eliberat pe o cauțiune de 30.000 de dolari, după ce a fost acuzat de agresiune gravă cu o armă mortală.

Dave Chapelle a căzut pe podea

 

Imaginile video postate pe Twitter arată cum atacatorul aleargă pe scenă și își lansează partea superioară a corpului în Chappelle, lovindu-se cu umărul în coastele și pieptul comediantului.

După contactul inițial, agresorul și Chappelle au făcut câțiva pași înainte de a cădea amândoi pe podea, se arată în înregistrare. Agresorul s-a ridicat apoi în picioare și a fugit în jurul scenei, ferindu-se de mai mulți oameni timp de câteva secunde înainte ca aceștia să îl placheze în spatele scenei.

Chappelle cânta în local, alături de alți comedianți, în cadrul unui festival de comedie de 11 zile numit „Netflix is a Joke".

Un reprezentant al Hollywood Bowl a declarat pentru Reuters că incidentul este în curs de investigare, refuzând să facă alte comentarii.

Cine este Dave Chappelle

 

Dave Chapelle, pe numele complet David Khari Webber Chappelle este un umorist, actor, scriitor și producător american din Washington DC, câștigător a două premii Emmy, două premii Grammy și un premiu Mark Twain. Are 48 de ani și este cunoscut pentru numerele sale de stand up comedy. 

Chappelle a jucat în mai multe filme, printre care Robin Hood: Men in Tights (1993), The Nutty Professor (1996), Con Air (1997), You've Got Mail (1998), Blue Streak (1999), Undercover Brother (2002). ), Chi-Raq (2015) și A Star Is Born (2018). Primul său rol principal a fost în filmul de comedie Half Baked din 1998, pe care l-a scris împreună cu Neal Brennan. Chappelle a jucat și în serialul de comedie ABC Buddies (1996). În 2016, el a semnat un acord special pe suma de 20 de milioane de dolari cu Netflix pentru șase spectacole de stand up. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel