Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dan Barna, despre decizia PSD privind alegerile: "Pare un banc din zona Bulă-Păcală"
WhatsApp
Dan Barna ironizează PSD pentru declarația făcută. Concret, modul de desfășurare al alegerilor ar putea fi anchetat. Barna consideră că decizia partidului aflat la guvernare pare "un banc". 

"Mai ridicol decât să spui că: știți, alegerile pe care noi le-am organizat cu ordinele noastre, cu mânuțele noastre, știți vrem să facem o comisie să anchetăm dacă nu cumva ne-am autofurat căciula pare un banc din zona Bulă-Păcală. Pare de-a dreptul ireal. Probabil PSD-ul fiind obișnuit ani de zile să facă matrapaslâcuri în alegeri, acum au început sau se gândesc să conteste propriile lor alegeri, ceea ce este la limita hilarului", a declarat Dan Barna, la Digi24.

Întrebat dacă există un anumit interes pentru care PSD să dorească să ancheteze modul în care s-au desfășurat alegerile, Dan Barna a spus că ar putea să existe. 

"Dincolo de faptul că e caraghios, ridicol și subiect de glume, ar putea să existe. Ancheta o să ducă spre sistemul electronic, posibil spre STS, de exemplu. PSD a înțeles că în momentul în care se folosește vot electronic și numărarea electronică și lucrurile sunt foarte clare, cu kit de verificare, cu tot ceea ce înseamnă lucrul acesta, e mult mai greu să te mai înțelegi cu doi primari de-ai tăi dintru colț de județ  care să îți pună în loc de 78, 378 sau  sî își mai completeze puțin cifrele pentru că totul e electronic. (...) Din această perspectivă, aici e singurul loc unde aș putea să găsesc   o intenție sau un scop pentru că, dincolo de asta pare de-a dreptul absurd ca cei care au organizat alegerile să și le conteste și să insinueze că au fost nereguli în prorpria lor organizare", a mai spus Barna, la Digi24. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel