Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dacian Cioloș: "PNL va plăti scump prețul umilirii în fața PSD"
WhatsApp
Dacian Cioloș a lansat un atac foarte dur la adresa PNL. Șeful REPER îi critică pe liberali, spunând că girează "hoțiile PSD". 
Dacian Cioloș

"PSD, PNL și UDMR joacă democrația la ruletă. Stabilitatea guvernamentală atât de lăudată de președintele Iohannis pare să fie garantată, de fapt, de distrugerea justiției.

Patroni de duty-free vorbesc despre miniștri ca despre protectori mafioți. În parlament, indivizi care n-au nimic de-a face cu politica pentru oameni scot repede la înaintare toate mizeriile cu care își protejează interesele. Și apoi ne mirăm că oamenii nu mai dau doi bani pe instituțiile democratice.

PNL va plăti scump prețul umilirii în fața PSD. Îmi este clar că trocul politic făcut de PNL a fost rămânerea la guvernare doar pentru a gira hoțiile PSD. Faptul că ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a absentat din Comisia juridică a Camerei Deputaților, unde au vrut să elimine infracțiunile de corupție dintre cele la care pot fi folosite înregistrările realizate de serviciile de informații pe baza mandatelor de siguranță națională în procesul penal, este un tertip ieftin.

Complicitatea liberalilor nu este scuzabilă în niciun fel și prin girarea acestor ticăloșii politice PNL se va prăbuși iremediabil, chiar înainte de PSD, mult mai atent la jocul politic.Dincolo de atitudinea servilă a PNL, rămâne agenda PSD, care nu se va opri niciodată din a se asigura că oamenii săi pot fura fără să fie prinși. Ironic, nu reușim să scăpăm încă de Liviu Dragnea, reprofilat mai nou pe post de bucătar amator. Se dovedește că întregul partid este putred până în miezul său și, chiar dacă Florin Iordache și Șerban Nicolae au dispărut, există încă resurse enorme pentru ticăloșie în această formațiune politică.

La fel de toxic este și UDMR, care, din umbră, manevrează politic toate măsurile posibile ca să împiedice o dezvoltare europeană a României. Cele două partide nu mai sunt de mult două partide care să reprezinte și să respecte societatea românească. Și-au mințit alegătorii și încearcă cu bună știință să distrugă statul de drept. Lejeritatea cu care președintele Klaus Iohannis asistă la acest teatru ieftin ridică mari semne de întrebare," a transmis Dacian Cioloș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel