Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dacian Cioloș dezvăluie de ce nu s-a implicat în alegerile din 2016
WhatsApp

Dacian Cioloş a explicat, la Adevărul Live, de ce a câştigat PSD-ul alegerile la un an de guvernare tehnocrată și de ce nu s-a  implicat  în lupta electorală din 2016.

 “Noi nu am participat la alegeri, ca să spun că nu ne-au votat pe noi. Noi am susţinut o platformă de principii şi valori. Noi n-am venit cu niciun program de guvernare prin Platforma ROMÂNIA 100 pentru că nu ne-am propus să candidăm. Mie mi s-a propus să fiu candidat de premier al PNL şi USR şi am acceptat, cu condiţia ca valorile şi principiile să fie acceptate şi să stea la baza unui program de guvernare. Oamenii au judecat programul de guvernare şi candidaţii care erau pe listă. Am avut situaţii în care oamenii mi-au spus după alegeri:„Domnul Cioloş, ne-aţi zis să ieşim al vot, dar când am văzut ce oameni sunt pe listă, n-am putut să votez. M-am întors acasă“. Iar listele le-au făcut partidele.

... Nu vreau să intru în polemică. Liderii PNL cu care am discutat ştiu foarte bine ce am discutat. Nu mai vreau să revin. Nu cred că dispute de genul acesta vor ajuta PNL”, a declarat fostul prim-ministru Dacian Cioloș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel