Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Dacă-ți dau una înghiți pământul”. Scandal monstru într-un cabinet de la Spitalul Județean Brăila
WhatsApp
Un scandal a izbucnit într-un cabinet de ortopedie a Spitalului Județean din Brăila. Bunica unui pacient și cadrele medicale s-au certat violent, scena fiind filmată cu telefonul mobil al femeii.

Bunica i-a acuzat pe medic și pe asistenta medicală că nu i-au oferit tratamentul corespunzător copilului de 4 ani. Ea filmează întreaga scenă și refuză să închidă camera video a telefonului mobil.

Pe un ton agresiv, femeia spune că medicul este nesimțit, criminal și îl acuză că a luat bani la cabinetul privat și că se iubește cu asistenta șefă.

Medicul se enervează și îi spune pacientei că este „proastă”, iar aceasta reacționează violent.

„Dacă-ți dau una înghiți pământul”, spune femeia în momentul în care medicul o respinge punându-i mâna în jurul gâtului.

 

Cadrele medicale au sunat la Poliție, iar ulterior filmarea a ajuns pe Facebook.

Conducerea spitalului a văzut imaginile și a anunțat că așteaptă decizia Poliției.

„Din ce am văzut pe imaginile filmate, mi-e destul de greu să îmi dau seama de context, dar tot ce pot să spun este că, de la început, atitudinea femeii mi s-a părut foarte agresivă și fără niciun respect față de cadrele medicale. Și doctorul pe care îl cunosc ca fiind foarte calm de obicei, cred că a avut un comportament mai greu de înțeles în anumite momente, dar datorate acestei stări de agresivitate continue. Nu consider că au fost încălcate drepturile pacientului, dar mi-e greu să mă pronunț având în vedere că e un context mult mai larg și nu am decât o frântură. Așteptăm reacția poliției”, a declarat Delia Râșnoveanu, managerul Spitalului Județean Brăila.

La final, polițiștii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă pe numele medicului.

De asemenea, femeia a fost amendată cu 2.500 de lei deoarece nu a purtat mască de protecție și a făcut scandal, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel