Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dacă aveți de gând să pregătiți un grătar, acest truc este exact ceea ce aveți nevoie. Aveți nevoie de doar două ingrediente din cămară
WhatsApp
Deși pe piață există multe produse de curățat , puține sunt la fel de puternice precum elementele pe care natura ni le oferă deja. De data aceasta vă spunem la ce folosește curățarea grătarului cu o ceapă și cum se face corect.
Dacă aveți de gând să pregătiți un grătar, acest truc este exact ceea ce aveți nevoie. Aveți nevoie de doar două ingrediente din cămară

Dacă aveți de gând să pregătiți un grătar sau dacă aveți de gând să gătiți pui pentru copiii dumneavoastră, acest truc este exact ceea ce aveți nevoie. Este deja un proces de gătit care permite alimentelor să-și păstreze nutrienții, așa că trebuie să ai grijă de sănătatea familiei tale cu următorul truc.

De ce să pornești cuptorul din bucătărie măcar o dată pe săptămână. Trucul care îți va aduce bogăție

Pentru început, curățați grătarul cu bicarbonat de sodiu și oțet alb, mai ales dacă are grăsime foarte lipită. Evita produsele chimice pentru că, pe lângă alterarea aromei alimentelor, acestea pot fi toxice și pot impregna mancarea.

Vezi ce se întâmplă dacă amesteci jumătate de banană cu două linguri de iaurt. Un truc magic pe care trebuie să-l cunoști!

 

La ce folosește curățarea grătarului cu o ceapă și cum să o faci corect

 

Curățarea în profunzime a grătarului se poate face la fiecare 3 sau 4 luni pentru a preveni ruginirea acestuia. În perioada intermediară este că ceapa va deveni cel mai bun aliat al tău. Nu numai că adaugă aromă alimentelor, dar ajută și la prelungirea duratei de viață a acestui ustensil de fier.

Compușii cu sulf ai cepei și enzima lipaza au proprietăți biocide, deci are proprietăți antibacteriene. Este sigur ca, după ce ai trecut o ceapă prin grătar, vei găti orice tip de mâncare.

Pune acest ingredient în găleata pentru mop ca să ai podele strălucitoare și parfumate. Un truc pentru toate gospodinele

Doar porniți focul și când grătarul este fierbinte, frecați cu grijă jumătate de ceapă. Adăugați picături de lămâie pentru a asigura dezinfecția totală și puneți carnea pe grătar. Pe lângă faptul că ceapa și lămâia elimină bacteriile, carnea va fi asezonată cu aceste arome delicioase.

Pentru că de acum știți la ce servește ceapa și lămâia unui grătar, aplică acest truc de curățare și dă drumul la petrecere.

Aveți tigăi arse? Cu două lămâi le faceți să arate ca noi! Trucul suprem pentru oalele tale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel