Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dacă ai doi dovlecei în casă prepară această pâine delicioasă! E incredibil ce bunătate va ieși
WhatsApp
Vă oferim rețeta unei pâini delicioase cu dovlecei, un preparat total diferit care vă poate scoate din necaz. În plus, funcționează excelent ca aperitiv sau mic dejun. Această rețetă conține ouă și brânză cremoasă. O puteți adăuga pe cea care vă place cel mai mult, dar trebuie să fie cremoasă. În pâine se pot adăuga și condimentele preferate.
Dacă ai doi dovlecei în casă prepară această pâine delicioasă! E incredibil ce bunătate va ieși. FOTO: captură video YouTube @The Messy Kitchen

Dacă nu știi să faci pâine cu dovlecei, nu rata această rețetă ușoară. La StiriDiaspora.ro îți oferim toți pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a o realiza. Să gătim!

Ai oaspeți? Cu aceste batoane din brânză îi vei lăsa muți. Gospodinele moderne așa pregătesc aperitivele. O rețetă surpriză bonus!

 

Pâine cu dovlecei - Ingrediente

 

- 200 de grame de făină

- 3 ouă

- 2 dovlecei (600 gr.)

- 100 de grame de brânză cremă

- 1 lingură de drojdie

- 100 de mililitri de lapte

- 50 de mililitri de ulei

- 1 praf de piper

- 1 praf de sare.

Pâine super dietetică, fără făină și drojdie: Multe proteine și fibre, rețeta perfectă pentru cei care au glicemia și colesterolul mărite

 

Cum se prepară pâinea cu dovlecei

 

Pentru a începe cu rețeta de pâine cu dovlecei, trebuie mai întâi să spălați dovleceii, să le tăiați capetele și să îi dați prin răzătoare. Puteți curăța dovlecelul sau puteți să îi lăsați coaja.

Pune o tigaie cu un strop de ulei de măsline pe foc, iar când este fierbinte adaugă dovleceii, puțină sare și piper. Se călesc aproximativ zece minute. Puneți deoparte.

Într-un bol adăugăm ouăle, brânza, laptele și uleiul, puțin piper și sare. Cu un mixer bateți totul împreună. Se poate face și manual.

În continuare adăugăm făina împreună cu drojdia cernută și batem totul până nu mai rămân cocoloașe.

O așa pâine cu usturoi și ierburi nu o găsești nicăieri. Merită cupa de aur!

Adăugați dovlecelul călit pe care l-ați rezervat și amestecați bine cu o spatulă. Pâinea cu dovlecei este aproape gata!

Într-o tavă alungită, întindeți untul și adăugați o foaie de hârtie de pergament pe lungime. Apoi, adăugați cu grijă amestecul în formă.

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C cu căldură în sus și în jos. Odată fierbinte, introduceți tava în centrul cuptorului și lăsați-o aproximativ 30 de minute. După acest timp, înfige o scobitoare în centrul pâinii cu dovlecei, dacă iese uscată va fi gata, dacă nu ar trebui să o mai lași câteva minute.

Scoatem pâinea din cuptor și o așezăm pe un gratar, o lăsăm să se răcească ca să o puteți tăia bine. Ai deja gata pâinea cu dovlecei! 

Chifle cu brânză, incomparabil de pufoase. Așa ceva nu se refuză! Se prepară rapid și se mănâncă și mai rapid

 

Pâine cu dovlecei 

 

Pe lângă această variantă, menționăm că mai puteți face pâine dulce cu dovlecei, pâine cu dovlecei cu fulgi de ovăz, pâine cu dovlecei fără făină, pâine cu dovlecei vegană, pâine cu dovlecei din grâu integral, pâine cu dovlecei keto. 

În plus, puteți face această rețetă combinând diferite brânzeturi preferate. Adaugă ingredientul care îți place cel mai mult!

Poftă bună!

Rețeta Bretzel, covrigi bavarezi: Trucul pentru a avea acea crustă tare și aurie

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel