Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Curăță un cățel de usturoi și aruncă-l în toaletă înainte de a merge la culcare. Trucul de care nu te poți lipsi
WhatsApp
În cadrul sarcinilor de curățare a locuinței, lăsarea băii fără pată este una dintre cele mai dificile și importante de menținut igienă acasă, în special toaleta, deoarece este locul în care petele și bacteriile se acumulează cel mai mult. Există mai multe substanțe chimice și produse pentru curățarea toaletei, dar dacă doriți să optați pentru o soluție mai naturală, de data aceasta vă vom arăta câteva sfaturi cu usturoi pentru a vă curăța și dezinfecta toaleta rapid și eficient.
Curăță un cățel de usturoi și aruncă-l în toaletă înainte de a merge la culcare. Trucul de care nu te poți lipsi

Deși majoritatea bacteriilor care se acumulează în toaletă par inofensive pentru sănătatea noastră, cel mai bine este să o păstrăm mereu curată și dezinfectată pentru a preveni bolile sau infecțiile. Desigur, produsele de curățare din comerț care conțin substanțe chimice puternice sunt de mare ajutor, deși dacă nu sunteți un fan al acestora și preferați metode mai naturale, există formule de casă pentru a face acest lucru și a obține aceleași rezultate.

A pus punga de orez în congelator. Trucul grozav la care nu te-ai fi gândit vreodată

Este valabil sa folosim produse potrivite, dar acestea nu trebuie sa fie substante agresive care ar putea provoca alergii sau să ne pună în pericol sănătatea. Așa că verifică aceste trucuri cu usturoi pentru a curăța toaleta.

A curățat un castravete, l-a tăiat felii și l-a pus în găleata pentru mop. Trucul pe care trebuie să-l știe gospodinele! Notează-l acum

 

Cum să vă curățați și să vă dezinfectați toaleta rapid și eficient cu usturoi

 

Acestea sunt câteva trucuri rapide de a îndepărta murdăria și bacteriile de pe acest tip de suprafață.

Cățel de usturoi

Unul dintre trucuri este să cureți un cățel de usturoi și să-l arunci în toaletă înainte de a merge la culcare. Lăsați-l peste noapte și nu clătiți până a doua zi dimineață. Faceți această procedură de două ori pe săptămână.

De ce să pui un strop de oțet atunci când fierbi cartofii? Trucul pe care gospodinele trebuie să-l cunoască!

Infuzie de usturoi

Puneți o cană de apă într-o cratiță și aduceți-o la punctul de fierbere. Apoi, tăiați usturoiul în bucăți mici și adăugați-l în cratiță, opriți focul și acoperiți-l. Se lasă să se infuzeze 15 minute. Apoi turnați amestecul în toaletă. În acest fel, mirosurile neplăcute vor dispărea și interiorul va fi dezinfectat.

Este de menționat că după efectuarea acestor două trucuri este necesar să folosiți mănuși și produsele necesare pentru a evita contactul direct cu bacteriile. De asemenea, amintiți-vă că în ambele procese, va trebui totuși să treceți cu o perie specială sau un burete pentru a curăța zonele dificile și exteriorul vasului.

De ce să pui praf de copt pe haine, înainte de spălare. Un truc incredibil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel