Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum să vă curățați geamurile și să le lăsați strălucitoare doar cu o pungă de ceai negru. Un truc fantastic
WhatsApp
Curățenia acasă este o acțiune care se face în mod regulat pentru a menține ordinea și, mai presus de toate, un spațiu curat, motiv pentru care este important să aveți mai multe trucuri la îndemână. Prin urmare, acum vă vom spune cum să vă curățați geamurile și să le lăsați strălucitoare doar cu o pungă de ceai negru.
Cum să vă curățați geamurile și să le lăsați strălucitoare doar cu o pungă de ceai negru. Un truc fantastic

Când vine vorba de ferestrele tale, durează mai mult și de multe ori nu obții rezultatul dorit la ele. Dar nu-ți face griji, pentru că de acum înainte vei avea nevoie doar de un element natural foarte ușor de obținut.

De aceea aici vă vom spune cum să vă curățați geamurile și să le lăsați strălucitoare doar cu o pungă de ceai negru. Și, deși te îndoiești, folosirea acelor pliculețe de ceai este destul de eficientă.

Trucul care te scapă de condens pe geamuri: șterge sticla cu un produs din bucătărie și problema dispare

 

Cum să vă curățați geamurile cu pliculețe de ceai negru?

 

Fierbeți apă și apoi puneți plicul de ceai negru în ea. Apoi scufundați o cârpă în ceaiul pe care l-ați pregătit. Treceți cârpa umedă peste toată suprafața de sticlă a ferestrelor dumneavoastră. Lăsați ceaiul să facă efect asupra sticlei, acestea pot fi zgâriate sau pot avea impurități. Odată ce a trecut un timp, șterge din nou cu o cârpă, este mai bine dacă este pentru sticlă, așa că vei observa în curând că geamurile tale sunt curate.

Tu știai de acest truc? Scorțișoara și miere, aur pentru sezonul rece

Ceaiul negru este o opțiune grozavă pentru ferestrele dumneavoastră, dar îl puteți folosi și în altă parte a băii și chiar pe vase. Pentru alte utilizări în baie, lăsați plicul de ceai negru în toaletă peste noapte, acest lucru va face mai curat și va mirosi mai bine. Pentru vase poți lăsa un plic de ceai negru la înmuiat, acest lucru va reduce grăsimea și va fi mai ușor de curățat.

Și, după cum puteți vedea, aceștia sunt pași foarte simpli care vă vor garanta curățarea geamurilor, folosind doar pliculețe de ceai și, mai ales, fără utilizarea de substanțe chimice care v-ar putea deteriora lucrurile în timp.

Amestecă sucul de la o mandarină cu o felie de pâine și un pic de lapte cald. Un truc de făcut de două ori pe săptămână

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel