Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum să-ți păstrezi pielea tânără și fermă: Trei ingrediente banale din bucătărie fac minuni pentru ten. Și bunicile noastre știu secretul
WhatsApp
Trei ingrediente banale din bucătărie, precum mierea, uleiul de măsline sau amidonul, pot face adevărate minute pentru tenul tău. La îndemână pentru toată lumea, chiar și bunicile noastre foloseau aceste trucuri de frumusețe. 
Cum să-ți păstrezi pielea tânără și fermă: Trei ingrediente banale din bucătărie fac minuni pentru ten. Și bunicile noastre știu secretul (sursa: Pexels.com)

Problema ridurilor este de actualitate pentru multe femei, deoarece schimbările legate de vârstă le strică semnificativ aspectul.

Există o mulțime de metode cosmetice pentru a scăpa de imperfecțiuni, dar nu toată lumea și le poate permite.

Cu toate acestea, există modalități mai simple și mai accesibile de a vă menține pielea tânără și îngrijită pentru anii următori.

Tot ce trebuie să faci este să faci măști naturale în mod regulat. Chiar și bunicile noastre apelau la aceste trucuri de frumusețe.

Cum să-ți păstrezi pielea tânără și fermă

 

 

Miere

Acest produs are o reputație strălucită atunci când vine vorba de îngrijirea pielii. Experții consideră că mierea poate scăpa de acnee și de riduri.

Produsul este, de asemenea, capabil să facă pielea să arate mai bine.

Mierea se aplică pur și simplu pe pielea curățată timp de 15-20 de minute.

Mască de față cu iaurt și miere

Mierea este un umectant natural, ceea ce înseamnă că fixează umiditatea în celulele pielii tale. Mierea conține, de asemenea, proprietăți antibacteriene, antifungice și antiseptice care luptă împotriva germenilor acneei, precum și vindecă rănile provocate de coșurile apărute. Cu toții avem astfel de răni atunci când pur și simplu nu ne putem abține să nu ne spargem acele coșuri enervante! Mierea are, de asemenea, proprietăți de iluminare a pielii care estompează cicatricile de acnee și semnele întunecate. Dacă ai acnee roșie și furioasă, mierea este salvarea ta! Ea conține proprietăți antiinflamatorii care calmează acneea inflamată și dureroasă.

Ingrediente:

- 1 lingură de iaurt
- 1 linguriță de miere crudă.

Indicații: Începeți cu o față curată și uscată. Amestecați ingredientele de mai sus într-un bol și aplicați amestecul pe față. Lasă-l să acționeze timp de 10 minute înainte de a clăti cu apă călduță. Masca de față poate fi lipicioasă, așa că folosiți-o peste chiuveta din bucătărie/baie. Uscați-vă ușor pielea cu un prosop. Nu vă ștergeți, deoarece ștergerea poate agrava acneea inflamată.

Trei ingrediente banale din bucătărie fac minuni pentru ten

 

Amidon

Puțini oameni știu că amidonul poate îmbunătăți semnificativ și starea pielii. Atât amidonul de porumb, cât și cel de cartofi sunt la fel de potrivite.

Se amestecă cu smântână dublă sau smântână până când are o textură omogenă.

Se toarnă amestecul și se lasă timp de aproximativ 15 minute.

 

Ulei de măsline

Cu proprietățile sale anti-îmbătrânire pronunțate, acest produs nu trebuie neglijat.

Uleiul trebuie mai întâi încălzit într-o baie de apă, apoi aplicat cu mișcări de masaj pe pielea curățată.

 

Notă: Acest articol este pur informativ. Editorii ȘtiriDiaspora.ro nu pot prescrie niciun tratament medical și nu pot stabili niciun tip de diagnostic. Sfaturile și trucurile noastre sunt complementare tratamentelor alopate. În cazul în care aveți probleme de sănătate, vă rugăm să consultați un medic specialist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel