Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum să îndepărtezi părul și scamele din scurgerea dușului fără efort? Ai nevoie de 3 ingrediente pe care le ai în casă
WhatsApp
După ce ai făcut un duș, te trezești cu păr  și scame care s-au prins în scurgerea dușului. Cu siguranță este un lucru enervant, care însă poate fi rezolvat rapid și ușor, folosind câteva remedii simple pe care toată lumea le are în casă.
Cum să îndepărtezi părul și scamele din scurgerea dușului fără efort  Ai nevoie de 3 ingrediente pe care le ai în casă.

Remediile pe care le vom propune sunt foarte simplu de aplicat și necesită utilizarea unor ingrediente sau obiecte de uz curent, pe care le aveți în casă.

Bicarbonatul de sodiu -  mulți oameni îl folosesc pentru a-și curăța casele. Pentru a îndepărta părul și scamele din scurgerea dușului, puneți două lingurițe de bicarbonat de sodiu și lăsați-i timp să acționeze. După vreo 15 minute, turnați apă clocotită în canalul de scurgere. 

 

Calcarul și petele de pe chiuvete și robinete, eliminate în 5 minute cu patru ingrediente naturale: Acționează ca o "bombă"

Sarea grunjoasă - Alternativ, puteți folosi sare grunjoasă, pe care o aveți în bucătărie. Veți avea nevoie de un pahar pe care îl veți turna în scurgerea înfundată. După ce s-a făcut acest lucru, așteptați 10 minute și apoi adăugați doi litri de apă clocotită.

Un tub întreg de cremă depilatoare  - Al treilea remediu pe care îl propunem este mai puțin economic. Totuși, ai putea  folosi un tub de crema depilatoare expirată. Tubul trebuie turnat în canalul de scurgere și lăsat să acționeze câteva ore, chiar mai bine o noapte întreaga. La final, clătiți scurgerea cu multă apă. 

 

Cada ta va străluci de curățenie, încât te vei oglindi în ea. Trucul care te ajută să o curăți și albești în doar 5 minute

De asemenea, majoritatea gospodinelor duc o luptă dură împotriva calcarului. În plus petele galbene de rugină și de calcar de pe chiuvete  ne pun deseori răbdarea la încercare. În funcție de duritatea apei, încrustațiile vor apărea mai mult sau mai puțin încăpățânate și, dacă nu sunt eliminate corespunzător, ar putea deteriora semnificativ robinetele și obiectele sanitare. 

Calcarul și petele de pe chiuvete și robinete, eliminate în 5 minute cu patru ingrediente naturale: Acționează ca o "bombă" 

 

Să nu mai vorbim și despre aspectul inestetic al petelor care urâțesc întreaga baie. Fundul îngălbenit al toaletei, de exemplu, face ca întreaga baie să pară mai puțin îngrijită și mai murdară. Îți este groază să o arăți oaspeților. Prin urmare, noi vă spunem cum să spălați rapid fundul îngălbenit al toaletei în câțiva pași și fără efort.

 

Dizolvă câteva pastile de aspirina și stropește plantele de cameră. Vei fi uimit de rezultat, iar vecinii te vor invidia

Pentru a elimina calcarul dur și penele de pe robinetele din bucătărie sau baie, există câteva strategii rapide și ușor de pus în practică.  Adevărul este că împotriva calcarului, piața oferă o gamă foarte mare de produse. Așadar, trebuie doar să mergi la orice supermarket sau magazin specializat pentru a cumpăra un detartrant bun. Cu toate acestea, există și soluții naturale mai bune și mai ieftine. Iată soluția potrivită.

Cei care apreciază produsele naturiste și remediile bunicii pentru treburile casnice nu se vor mai putea descurca fără acest truc. Vorbim despre o pastă de curățare, făcut în casă, cu 4 ingrediente naturale, care, după ce sunt amestecate vor crea o adevărată „bombă” împotriva calcarului.

 

Cum să elimini mirosul și mucegaiul din mașina de spălat? Bicarbonatul și acidul citric, înlocuite cu un truc genial

Aveți nevoie de: sucul de la o lămâie; 1 pahar de oțet alb; 2 linguri de sare fină de gătit; 150 de grame de acid citric.

Ideală pentru aproape toate tipurile de materiale (cu excepția marmurei), această pastă de curățare va face ca, în câteva minute, chiuvetă și robinetul să strălucească din nou. 

Într-un bol, dizolvați sarea în sucul de lămâie puțin încălzit. Apoi adăugați oțetul și amestecați din nou. Dizolvați acidul citric în puțină apă și adăugați-l la restul ingredientelor. 

În acest moment, transferați amestecul într-un recipient cu pompiță de pulverizare. Agitați înainte de utilizare și apoi pulverizați amestecul pe suprafețele de curățat. Lăsați 5 minute, clătiți cu apă și uscați cu o cârpă din microfibră.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel