Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum să faci apa de la toaletă să coboare cu mai multă forță: Truc fantastic pentru a îndepărta tartrul
WhatsApp
Spălarea toaletei este ceva ce facem de mai multe ori în fiecare zi în mod automat, dar de astăzi ar putea face parte și din  rutina de curățare a casei  (și fără prea mult efort). Vă spunem cum să faceți ca apa de la toaletă să coboare cu mai multă forță pentru a îndepărta tartrul.
Cum să faci apa de la toaletă să coboare cu mai multă forță: Truc fantastic pentru a îndepărta tartrul

Mecanismul unui WC face ca rezervorul să se umple cu apă printr-o supapă, responsabilă și de evacuarea lui mai târziu. Apa trebuie să iasă cu presiune pentru a lua cu ea deșeurile de baie și a evita mirosurile neplăcute și proliferarea bacteriilor.

Când toaleta este spălată, ar trebui să se facă cu capacul în jos, deoarece acest lucru împiedică germenii să ajungă peste tot și să ajungă pe periuța de dinți sau pe prosopul cu care vă uscați când ieșiți de la duș.

Curățați baia în doar cinci minute. Trucurile pentru a termina repede treaba și pentru a menține ordinea

 

Cum să faci apa de la toaletă să coboare cu mai multă forță pentru a îndepărta tartrul

 

Curățarea băii în mod regulat și minuțios este esențială pentru a ține la distanță bacteriile și mirosurile neplăcute. Cu toate acestea, spălarea zilnică corectă a toaletei poate distruge chiar și tartrul și poate face curățarea băii mai ușoară.

Cu o sârmă, identifică găurile din jurul cupei de unde iese apa, te poți ajuta de o oglindă. Începeți să vă deplasați înainte și înapoi peste fiecare gaură pentru a îndepărta tatrul care s-a acumulat în fiecare dintre ele.

În cele din urmă, trageți apa și veți vedea că iese cu mai multă forță, ceea ce o va face să ia tot restul de murdărie. Curățarea băii va fi mult mai ușoară dacă vei pune în practică această manevră o dată pe lună.

Cadă albă ca zăpada, cu acest amestec minune. Doar aplică-l și bucură-te de rezultate

 

Vezi și

 

Curățați-vă în profunzime toaleta cu acest amestec puternic de oțet, bicarbonat și un ingredient secret. Trucul pentru care îți vei mulțumi

 

Baia este unul dintre locurile din casă cu cea mai mare concentrație de germeni, așa că este foarte important să îi acordăm o atenție deosebită atunci când curățăm locuința. Totuși, de multe ori facem greșeala de a folosi doar clorul, care dezinfectează, dar nu curăță, sau doar săpun, care curăță, dar nu dezinfectează. De aceea, astăzi, vă vom oferi un truc grozav pentru a vă curăța bine baia cu acest amestec puternic cu oțet .

Este bine cunoscut faptul că amestecarea clorului cu alte produse poate fi foarte periculoasă pentru sănătate și poate chiar să-și piardă din puterea dezinfectantă, dar există și alte produse incredibile pentru a elimina ciupercile, bacteriile, mucegaiul și mirosurile neplăcute fără a-ți pune sănătatea în pericol și chiar și hainele. 

Oțetul este unul dintre cei mai buni aliați în curățarea gospodăriei. Este, de asemenea, foarte ieftin și nu există nicio problemă să-l amestecați cu alți super agenți de curățare precum bicarbonatul de sodiu, care oferă o mică exfoliere pentru a îndepărta toată murdăria și petele dificile, dar și un ingredient surpriză: iodul, care este un dezinfectant binecunoscut.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel